Neem een kijkje in ons Support Center voor meer informatie over Google Seller Ratings, Rich Snippets, TrustBoxen, productreviews en handleidingen voor het aanpassen van uw reviews en account instellingen.

Business-account en facturatie FAQ

Het kan zijn dat je bepaalde vragen hebt met betrekking tot je Business-account. Wij hebben een handige lijst voor je samengesteld met een aantal van de meest gestelde vragen.

Wie is mijn Customer Success Manager?

Login op je Business-account om de naam van je Customer Success Manager (CSM) te achterhalen. Klik op je profielfoto rechtsbovenaan de Trustpilot-pagina en selecteer Mijn Instellingen in het drop-down menu.

De Neem contact op pagina bevat de naam en contactinformatie van je CSM. Indien je gebruikmaakt van ons gratis pakket, zul je worden doorverwezen naar het Support Center.

Hoe wijzig ik mijn factuurinformatie of betalingsgegevens?

Neem rechtstreeks contact op met je CSM om je accountinformatie te wijzigen.

Het BTW-nummer van mijn bedrijf is gewijzigd. Hoe kan ik dit doorgeven?

Neem hiervoor contact op met je CSM.

Ik heb een vraag over mijn factuur. Aan wie kan ik die stellen?

Neem met vragen contact op met je CSM. Als je CSM je niet verder kan helpen, zal je naar de desbetreffende afdeling binnen Trustpilot worden doorverwezen.

Waar kan ik een kopie van mijn factuur vinden?

Neem contact op met je CSM voor een kopie van je factuur.

Op welke manieren kan ik mijn Trustpilot factuur betalen?

Je kunt op de volgende manieren je factuur betalen:

• Automatische creditcard betaling
  • Eenmalige creditcard betaling
  • PayPal
  • Betaling via bankoverschrijving

De URL op mijn factuur voor de creditcardbetaling werkt niet. Wat moet ik doen?

De URL die op je factuur staat weergegeven is een korte variant van de URL die je dient te gebruiken, aangezien de volledige link uit diverse regels tekst bestaat.

Aangezien we enkel en alleen elektronische facturen versturen, kun je het beste op de link klikken. Het overtypen van de URL in je browser zal niet werken, aangezien deze korte variant niet alle tekst bevat.

Bij wie kan ik terecht voor het upgraden of wijzigen van mijn Trustpilot-account?

Je Customer succes Manager is het eerste aanspreekpunt voor alle vragen en gewenste wijzigingen met betrekking tot je account. Dit geldt voor upgrades, add-ons en opzeggingen.

Waar kan ik de verlengdatum van mijn contract vinden?

Deze informatie kun je terugvinden op de kopie van je contract. Indien je niet over een kopie van je contract beschikt, kun je contact opnemen met je Customer Success Manager, die je vervolgens van deze informatie zal voorzien.

Bij wie kan ik terecht voor advies over het optimaliseren van mijn account, zoals de uitnodigingsmethoden, het verhogen van de conversie, het genereren van traffic, het gebruik van nieuwe functies en meer?

Je Customer Success Manager plant met plezier een telefoongesprek met je in, zodat al je vragen met betrekking tot het optimaliseren van je account beantwoord kunnen worden.