​Business account en facturatie FAQ

Het kan zijn dat u bepaalde vragen heeft met betrekking tot uw Business account. Wij hebben een handige lijst voor u samengesteld met een aantal van de meest gestelde vragen.

Wie is mijn Customer Success Manager?

U vindt de gegevens van uw Customer Success Manager via uw Business account. Als u bent ingelogd, klik dan in de rechterbovenhoek op uw naam en klik vervolgens op Neem contact op.

Dit brengt u op een nieuwe pagina waar u alle informatie vindt die u nodig heeft om in contact te komen met uw Customer Success Manager. Indien u gebruikmaakt van ons gratis pakket, zal u worden doorverwezen naar de Support Sectie.

Hoe wijzig ik mijn factuurinformatie of betalingsgegevens?

De beste manier om deze gegevens te wijzigen, is door contact op te nemen met uw Customer Success Manager.

Het BTW-nummer van mijn bedrijf is gewijzigd. Hoe kan ik dit doorgeven?

Ook in dit geval kunt u het beste direct contact opnemen met uw Customer Success Manager.

Ik heb een vraag over mijn factuur. Aan wie kan ik die stellen?

U kunt het beste rechtstreeks contact opnemen met uw Customer Success Manager, die u vervolgens met de desbetreffende afdeling in contact kan brengen, mocht hij of zij u niet direct kunnen helpen.

Op welke manieren kan ik mijn Trustpilot factuur betalen?

Wij accepteren de volgende betalingsmethoden:

• Automatische creditcard betaling
  • Eenmalige creditcard betaling
  • PayPal
  • Betaling via bankoverschrijving

Voor meer informatie over de verschillende betalingsmethoden, kunt u hier terecht.

De URL op mijn factuur voor de creditcardbetaling werkt niet

De URL die op uw factuur staat weergegeven is een korte variant van de URL die u dient te gebruiken, aangezien de volledige link uit diverse regels tekst bestaat.

Aangezien we enkel en alleen elektronische facturen versturen, kunt u het beste op de link klikken. Het overtypen van de URL in uw browser zal niet werken, aangezien deze korte variant niet alle tekst bevat.

Bij wie kan ik terecht voor het upgraden of wijzigen van mijn Trustpilot account?

Uw Customer succes Manager is het eerste aanspreekpunt voor alle vragen en gewenste wijzigingen met betrekking tot uw account. Dit geldt voor upgrades, add-ons en opzeggingen.

Waar kan ik de verlengdatum van mijn contract vinden?

Deze informatie kunt u terugvinden op de kopie van uw contract. Indien u niet over een kopie van uw contract beschikt, dan kunt u contact opnemen met uw Customer Success Manager, die u vervolgens van deze informatie kan voorzien.

Bij wie kan ik terecht voor advies over het optimaliseren van mijn account, zoals de uitnodigingsmethoden, het verhogen van conversies, het genereren van traffic, het gebruik van nieuwe functies en meer?

Uw Customer Success Manager plant met plezier een telefoongesprek met u in, zodat al uw vragen met betrekking tot het optimaliseren van uw account beantwoord kunnen worden.