​Op welke manieren kan ik mijn Trustpilot-factuur betalen?

Als je een Trustpilot Business-klant bent die gebruikmaakt van één van onze betaalde pakketten, kun je op diverse manieren je facturen betalen.

Automatische betaling met creditcard

De makkelijkste manier om een factuur te betalen is automatisch via een creditcard of bankkaart (debitcard). Je factuur wordt dan elke maand op dezelfde dag betaald. Als je creditcardgegevens veranderen, kun je deze updaten via je Trustpilot Business-account > Instellingen > Facturering > Betaalmethode wijzigen. Deze functie is beschikbaar voor alle gebruikers met admin-rechten.

Om automatisch betalen te activeren, kun je contact opnemen met Trustpilots account-afdeling of met je Customer Success Manager. We accepteren VISA debit- en creditcards, Mastercard en American Express.

Betalen via bankoverschrijving

Door middel van een bankoverschrijving kun je het volledige factuurbedrag direct aan ons overmaken. Op je factuur staat alle informatie die je nodig hebt, inclusief Trustpilots bankgegevens.

Om te betalen via bankoverschrijving, dien je contact op te nemen met je bank. Bij de meeste banken kun je betalen via internetbankieren of een mobiele app, maar diensten kunnen verschillen per bank. Ga na welke opties beschikbaar zijn bij jouw bank.

Opmerking: Bevind je je buiten Denemarken, het Verenigd Koninkrijk of de Verenigde Staten? Betaal dan via internationale bankoverschrijving. Je bank kan je hierbij helpen.

Betaling via creditcard of PayPal

Je kunt facturen ook elke maand apart betalen met creditcard of PayPal. We accepteren VISA debit- en creditcards, Mastercard en American Express.

Om op deze manier te betalen klik je op de link onderaan in je digitale factuur.

Opmerking: Klik rechtstreeks op de link — typ/plak de korte link niet zelf in je adresbalk; deze bevat niet alle benodigde tekst. De URL op je factuur is een korte variant van de volledige URL die in werkelijkheid uit diverse regels tekst bestaat.

Betalen via cheque

De meeste Europese banken accepteren geen betaling per cheque meer. Deze betaalmethode is alleen in de VS beschikbaar.

Vragen omtrent betalingen

Heb je een vraag over je factuur of een betalingsmethode?

• Als je factuur is uitgegeven door Trustpilot Inc., neem dan contact op met onze Amerikaanse boekhoudafdeling.
  • Als je factuur is uitgegeven door Trustpilot A/S, kun je een verzoek indienen bij onze Europese boekhoudafdeling.

Voor vragen over betalingen of je contract kun je ook terecht bij je Customer Success Manager. Als je niet zeker weet wie jouw CSM is, log dan in op je Business-account om zijn of haar contactgegevens te achterhalen.

Vorige: ​Tekst en uitleg over je Trustpilot-factuur

Volgende: Automatische betaling met creditcard