​​​[Webinar] Hootsuite & Marketingmateriaal

Toon uw reputatie naast uw website met Hootsuite en Trustpilot's Marketingmateriaal!

Bedrijven groot en klein zijn zich bewust van de grote voordelen van sociale media marketing. Sociale media geven u de kans om te begrijpen hoe mensen over uw merk denken.
Dankzij Trustpilot's app integratie met Hootsuite kunt u naast uw sociale media kanalen, uw Trustpilot beoordelingen vanuit één plek monitoren.

In dit Webinar leert u hoe de Hootsuite App werkt en hoe Trustpilot's marketingmateriaal uw marketingcampagne kan versterken.

Lees voor meer informatie dit artikel

Webinar Vragen & Antwoorden

Hier zijn wat vragen die gesteld zijn gedurende het webinar

Hoe reageer je op beoordelingen binnen Hootsuite?

Het is een zeer eenvoudig proces. Om te reageren op een beoordeling, beweegt u uw muis over de beoordeling in de stream en klik op het Reply to review icoon wanneer deze in de rechterbovenhoek verschijnt.

Zijn er tips om mijn beoordelingen op creatieve wijze te delen op sociale media?

Bekijk het Marketingmateriaal tabblad en u zult veel voorbeelden van klanten zien die Trustpilot in hun sociale media gebruiken.

Ik heb meer dan één domein in mijn Trustpilot account, kan ik ze allebei monitoren binnen Hootsuite?

Voeg simpelweg een stream toe binnen Hootsuite en uw domein zal toegevoegd worden aan uw Hootsuite dashboard. Voor een stap voor stap begeleiding hierover, lees ons artikel in de Support Sectie

Kan ik mijn eigen afbeelding toevoegen wanneer ik de beoordeling op sociale media deel, of moet ik het Trustpilot logo gebruiken?

Ja, u kunt uw eigen ontworpen foto toevoegen wanneer u beoordelingen op sociale media deelt.

Hebben jullie handleidingen om Trustpilot beter in mijn marketingcampagnes te gebruiken?

Ja! Bekijk het Marketingmateriaal tabblad en download de Trustpilot Merk Stijlgids om meer informatie te krijgen over hoe u Trustpilot en uw klantenfeedback in uw marketing kunt gebruiken.