Trustpilots Zendesk-integratie installeren

Deze functie is onderdeel van het Standard-pakket.

Upgrade nu

Met Trustpilots Zendesk-integratie kun je je klantenservice stroomlijnen. Beheer al je bedrijfsreviews vanuit Zendesk zonder in te loggen op Trustpilot of je workflow te wijzigen. Dit artikel beschrijft hoe je deze integratie instelt en beheert.

Opmerking: vanwege caching kan het een paar minuten duren voordat je reactie zichtbaar is op Trustpilot.

De integratie downloaden

1. Ga in je Trustpilot Business-account naar Integraties > Klantondersteuning > Zendesk.
  2. Klik op Download.

De integratie installeren

1. Log in op je Zendesk-account. Klik daar op Admin, linksonder op de pagina.

Opmerking: Om veiligheidsredenen kun je niet inloggen via je Google-account.

1. Klik onder Apps op Beheren.
  1. Als je eerder een versie van deze integratie hebt geïnstalleerd, moet je eerst de oude ontkoppelen voordat je de nieuwe aansluit. Beweeg met je muis over de integratie en selecteer Uninstall in het dropdown-menu. Klik dan op Upload private app. Als je deze integratie nog nooit eerder hebt gebruikt, klik je op Upload private app.
  1. Voer een App Name in en klik op Choose File. Selecteer het bestand dat je net via Trustpilot hebt gedownload en klik dan op Upload.
  1. Schakel op de volgende pagina de gewenste rol- of groepsbeperkingen in en klik dan op Install.
  1. Eenmaal geïnstalleerd, scrol je naar beneden naar Channels, links op de pagina. Klik op Channel Integrations en vervolgens op het Trustpilot integratie-icoon.
  1. Klik onder Accounts op Add account. Selecteer de domeinen die je met Zendesk wil integreren en klik op Submit. Klik op de volgende pagina op Allow ter bevestiging.

De integratie beheren

Zodra de integratie is geïnstalleerd, verschijnen je bedrijfsreviews als tickets in Zendesk, waar je ze rechtstreeks kunt lezen en beantwoorden.

Opmerking: Trustpilot is niet aansprakelijk voor links naar websites van derde partijen in dit artikel, noch voor de content op andere websites waarnaar wordt gelinkt in dit artikel.

Volgende: Trustpilots Zendesk-integratie: reageren op reviews