Upgraden naar de nieuwste versie van de Automatic Feedback Service (AFS)

Deze functie is onderdeel van het Free-pakket.

Aan de slag

Gebruik je de Automatic Feedback Service om automatisch review-uitnodigingen te verzenden? Dan heb je waarschijnlijk de meest actuele versie. Als je denkt dat je een oudere versie hebt en wilt upgraden, dan lees je in dit artikel hoe.

De nieuwste versie van AFS activeren

Ga in je Trustpilot Business-account naar Verzamel reviews > Automatic Feedback Service. Als je een oudere versie gebruikt, zie je een bericht dat een upgrade vereist is. Selecteer Upgrade nu gratis naar AFS 2.0. Met de configuratiewizard die wordt opgestart, word je door het hele upgradeproces geleid. Zie je de knop Upgrade vereist niet? Dan heb je de nieuwste versie al.

Je BCC-gegevens bijwerken

Het is erg belangrijk dat je de e-mailalias bijwerkt die je gebruikt voor de BCC van Trustpilot. Zo ontvangen we namelijk de e-mails met je orderbevestiging en wordt een review-uitnodiging geactiveerd. De configuratiewizard helpt je met deze aanpassing.

Vervang bestaande TP codes met Structured Data Snippets

Als je speciale TP-codes gebruikte in je e-mails met orderbevestigingen, moet je die vervangen en onze gestructureerde gegevens gebruiken. De fragmenten zijn efficiënter dan de oude TP-codes in het voorzien van speciale informatie. Ook voegen ze meer functionaliteit toe. Lees in dit artikel hoe je gestructureerde gegevens gebruikt.