Het upgraden van de Automatische Feedback Service 1.0 naar de Automatische Feedback Service 2.0 Volgen

U kunt uw Trustpilot account gratis upgraden om de nieuwe Automatische Feedback Service (AFS 2.0) te gebruiken in plaats van het oude AFS systeem. Er dienen een paar stappen genomen te worden afhankelijk van uw instellingen.

Activeer de Automatische Feedback Service 2.0 voor uw account

U kunt AFS 2.0 voor uw account activeren door naar Automatische Feedback Service in het Business Account te gaan en te klikken op de Upgrade nu gratis naar AFS 2.0 knop. Wanneer u door de stappen in het installatieproces bent gelopen, zal de Automatische Feedback Service pagina updaten en de nieuwe AFS 2.0 instellingen tonen.

Stuur BCC's naar het nieuwe AFS e-mailadres

Om uw orderbevestigingen te kunnen verwerken met AFS 2.0, moet u uw e-mailadres bijwerken die u gebruikt om Trustpilot te BCC'en. Het installatieproces zal u door deze aanpassingen begeleiden.

Vervang bestaande TP codes met Structured Data Snippets

Wanneer u de speciale TP codes van AFS 1.0 gebruikt in uw orderbevestigingen, dient u dit aan te passen zodat u onze nieuwe Structured Data Snippets gebruikt. Deze nieuwe snippets zijn een betere manier om ons systeem te voorzien van speciale informatie in vergelijking met de TP codes, omdat ze meer mogelijkheden bieden in de AFS. Ze openen nieuwe mogelijkheden, zoals het kiezen van het tijdstip van de dag waarop de uitnodiging verstuurd moet worden. Bovendien is er de mogelijkhed voor uw klanten om naast een verkopersbeoordeling ook een productbeoordeling achter te laten, dit kan via eenzelfde uitnodiging. Houd er rekening mee dat u waarschijnlijk uw pakket moet upgraden om toegang te krijgen tot sommige functies.

Lees meer over de Structured Data Snippet voor de Automatische Feedback Service (AFS)

AFS 2.0 probeert niet langer de naam van de klant en het referentienummer te vinden in de e-mail die we van uw systeem ontvangen. We hebben de keuze gemaakt om Structured Data Snippets te gebruiken als de methode om ons systeem te voorzien van aanvullende informatie.

<script type="application/json+trustpilot">
{
  "recipientName": "Jan Jansen",
  "referenceId": "1234abcd",
  "recipientEmail": "customer@email.com"
}
</script>

Wanneer u AFS 2.0 wilt testen

Uw oude AFS 1.0 e-mailadres zal op de achtergrond blijven functioneren totdat u uw BCC functie verandert naar het nieuwe AFS 2.0 e-mailadres. Dit betekent dat u AFS 2.0 kunt testen door handmatig voorbeelden te sturen van uw e-mails naar het nieuwe e-mailadres. De e-mails dienen gestructureerd te zijn zoals de echte e-mails die bestemd zijn voor uw klanten die u uiteindelijk zult doorsturen.

Uitgebreide handleidingen over Automatische Feedback Service 2.0

U kunt meer informatie over AFS 2.0 verzamelen door deze handleidingen te lezen: