​Veelgestelde vragen - Een Whitelist gebruiken op Trustpilot

Wat is een Whitelist?

Een whitelist is een lijst of register van eenheden (bijvoorbeeld IP-adressen of e-mailadressen) waar een bepaalde privilege, dienst, toegang of herkenning aan wordt toegekend. Een whitelist van e-mailadressen of domeinnamen geeft bijvoorbeeld speciale rechten die ervoor zorgen dat uw e-mails een blokkeerprogramma voor e-mails of spamfilter zullen ontwijken.

Is het mogelijk om Trustpilot aan de whitelist toe te voegen op mijn server?

Nee, het whitelisten van IP's is technisch niet mogelijk met een dienst van Trustpilot. De reden hiervoor is dat we gebruik maken van een cloud gebaseerd systeem, waar IP-adressen en het bereik continu verandert.

Dit betekent dat wat vandaag werkt, niet per se een daaropvolgende dag of volgend uur werkt.

Hoe kan ik whitelisten gebruiken op Trustpilot?

Wanneer u AFS gebruikt om uitnodigingen naar uw klanten te verzenden, kunt u een whitelist creëren van afzender domeinen die uitnodigingen mogen triggeren. Op deze manier weet Trustpilot welke e-mailadressen worden toegelaten om uitnodigingen te triggeren naar uw klanten. Dit kan geconfigureerd worden in uw Business Account: ga naar Uitnodigingen en vervolgens naar Automatische Feedback Service. Onder Configuratie opties, heeft u de optie om een whitelist te creëren van trigger domeinen.