​Hoe worden beoordelingen verzameld?

Klantbeoordelingen worden op drie verschillende manieren op Trustpilot verzameld:

1. Organische Beoordelingen

Beoordelingen die niet uitgenodigd zijn, worden organische beoordelingen genoemd. Dit betekent dat een klant na een aankoopervaring inlogt op Trustpilot en op eigen initiatief een beoordeling schrijft - zonder een specifieke uitnodiging van het bedrijf waar ze een zakelijke overeenkomst mee hebben gehad.

2. Het bedrijf nodigt klanten onafhankelijk uit

Bedrijven kunnen hun eigen tools gebruiken om uitnodigingen naar klanten te verzenden om ze te vragen hun ervaring op Trustpilot te delen.

3. Het bedrijf nodigt klanten uit door gebruik te maken van de diensten van Trustpilot

Bedrijven die zijn geabonneerd op Trustpilot's betaalde diensten kunnen hun klanten uitnodigen om een beoordeling te schrijven door gebruik te maken van onze uitnodiging service, zoals onze Automatische Feedback Service. Dit kan het proces versnellen en eenvoudiger maken qua beheer voor bedrijven.