Neem een kijkje in ons Support Center voor meer informatie over Google Seller Ratings, Rich Snippets, TrustBoxen, productreviews en handleidingen voor het aanpassen van uw reviews en account instellingen.

Hoe je reviews kunt filteren op sterrenscore en taal

Wil je een beter overzicht krijgen van het serviceniveau van een bedrijf of reviews in verschillende talen lezen? Gebruik onze filter reviews tool om reviews te tonen en te sorteren op hun sterrenscore en taal.

Filter reviews op hun sterrenscore

Reviews op Trustpilot worden in omgekeerde chronologische volgorde getoond, dit betekent dat de meest recente gepubliceerde reviews bovenaan de pagina van ieder bedrijfsprofiel zullen verschijnen. Echter kun je onze reviews filter tool gebruiken om reviews te sorteren en te selecteren op hun sterrenscore. Hierdoor kun je een meer gerichte zoekopdracht uitvoeren, je kunt bijvoorbeeld ontdekken wat klanten bij een bedrijf waarderen (sterrenscore van 5), of wat ze graag beter zien (sterrenscore van 1 en 2).

Om reviews te filteren, klik je simpelweg op de filter reviews tool en kies je de sterrenscore die je wilt zien - 1 ster is de laagste waardering en 5 sterren is de hoogste. Om een filter te verwijderen, klik je op het x icoon naast de sterrenscore.

Tip! Bekijk ons TrustScore artikel en lees hoe bedrijven op Trustpilot gewaardeerd worden.

Filter reviews op taal

Op Trustpilot worden reviews getoond in de taal die overeenkomt met het domein dat je geselecteerd hebt of het land waar je je bevindt. Wanneer je bijvoorbeeld de.trustpilot.com bezoekt, dan worden de reviews die in het Duits zijn geschreven automatisch getoond. Wanneer je naar fr.trustpilot.com gaat, zullen we de reviews in het Frans tonen. Op www.trustpilot.com worden reviews in het Engels getoond.

Taal wijzigen: Wanneer je reviews in andere talen wilt lezen, gebruik dan de filter reviews tool om een specifieke taal te selecteren. Wanneer je op de drop-down knop klikt, zullen de beschikbare talen getoond worden samen met het aantal reviews geschreven in deze taal.

Houd er rekening mee dat niet alle bedrijven beoordeeld zullen worden in verschillende talen, dus je zult waarschijnlijk niet alle taalopties in de drop-down zien.

Bekijk alle talen: Wanneer je reviews in alle talen wilt zien, verwijder dan de standaardtaal door op het x icoon te klikken. Je kunt ook de filter tool gebruiken door te klikken op Filter reviews en kies Alle Talen.

Tip! Verfijn je zoekopdracht nog verder door zowel de taal als de sterrenscore in je keuze te selecteren. Om bijvoorbeeld de 3-sterren reviews in het Spaans te lezen, selecteer dan simpelweg 'drie sterren' en de taal 'Español' in de filter reviews tool.