Filter de reviews van een bedrijf

Wil je een beter beeld krijgen van de kwaliteit van de service van een bedrijf? Of reviews in verschillende talen lezen? Of erachter komen hoe goed het bedrijf scoort op een bepaalde locatie? Je kunt reviews van een bedrijf filteren op waardering, taal en locatie.

Filter op waardering

Op de pagina van een bedrijfsprofiel wordt de meest recent geplaatste review als eerste getoond. Filter reviews om alleen reviews te zien met een bepaalde waardering. Hierdoor kun je een meer gerichte zoekopdracht uitvoeren en bijvoorbeeld ontdekken wat hetgeen is dat klanten bij een bedrijf waarderen, of waar ze juist minder over te spreken zijn.

Filter op waardering:

1. Zoek het bedrijf op Trustpilot waarvan je de reviews wilt zien, en klik op hun naam op de resultatenpagina.
  2. Op de pagina van het bedrijfsprofiel, klik op de knop Waardering.
  3. Vink de vakjes naar keuze aan en klik vervolgens op Toon reviews om het filter toe te passen.

Om een filter te verwijderen, deselecteer het vakje door erop te klikken.

Tip: bekijk ons TrustScore-artikel en lees hoe bedrijven op Trustpilot gewaardeerd worden.

Filter op taal

Op Trustpilot.com is de taal standaard Engels. Maar op de lokale websites, zoals nl.trustpilot.com of fr.trustpilot.com, worden de reviews weergegeven in de bijbehorende taal. Om reviews in een andere taal te lezen, voeg dan een taalfilter toe.

Filter op taal:

1. Zoek het bedrijf op Trustpilot waarvan je de reviews wilt zien, en klik op hun naam op de resultatenpagina.
  2. Op de pagina van het bedrijfsprofiel, klik op de Taal-knop om een lijst met andere talen te krijgen.
  3. In het venster Taal, kies in welke taal de reviews moeten worden getoond en klik op Toon reviews. Het aantal beschikbare reviews wordt naast de taal aangegeven.

Niet alle bedrijven zijn in meerdere talen beoordeeld, daarom komen mogelijk sommige talen niet in de lijst voor.

Zo verwijder je de taalfilter:

• In het venster Taal, kies Alle Talen en klik op Toon reviews.

Tip: combineer zowel het taal- als het waarderingsfilter om je zoekopdracht te verfijnen. Om bijvoorbeeld de 4-sterrenreviews (waardering 'goed') in het Spaans te lezen, vink dan het vakje voor Goed aan en selecteer de taal Español.

Filter op locatie

Als je naar een bedrijfsprofiel gaat, zul je altijd eerst op het hoofdprofiel van dat bedrijf terechtkomen. Op de pagina van een hoofdprofiel kun je reviews filteren op locatie om alleen díe reviews te zien, die zijn geschreven over een bepaalde locatie of winkel. Zo krijg je een beter beeld over bedrijven die zich bevinden in jouw omgeving.

Filter op locatie:

1. Zoek het bedrijf op Trustpilot waarvan je de reviews wilt zien, en klik op hun naam op de resultatenpagina.
  2. Op de pagina van het bedrijfsprofiel, klik op de knop Vestigingen onder de bedrijfsnaam.
  3. Zoek en kies de vestiging van het bedrijf waarvan je de reviews wilt zien.

Tip: vergelijk de reviews en TrustScore van twee of meer vestigingen om te zien waar je waarschijnlijk de beste koopervaring zult krijgen.