De reviews van een bedrijf filteren

Als je een bedrijf zoekt op Trustpilot, vind je al hun relevante informatie en reviews op hun profiel. Hier verschijnen hun nieuwste reviews als eerste. Ook kun je ze filteren: op sterrenscore, taal, locatie en andere dynamische filters.

Opmerking: je hebt geen Trustpilot-gebruikersprofiel nodig om reviews te lezen of te filteren, wel om ze te plaatsen.

Filteren op sterrenscore

1. Voer op nl.trustpilot.com het bedrijf in dat je wilt beoordelen en klik op Zoek. Klik op het bedrijf om naar hun profiel te gaan.
  2. Klik onder Reviews, bij Filter op, op Waardering.
  3. Selecteer de sterrenscore(s) van je voorkeur, en klik vervolgens op Toon reviews.
  4. Vink het vakje af om het filter te verwijderen.

Filteren op taal

Opmerking: Nederlands is de standaardtaal voor Trustpilot-reviews — niet alle bedrijven hebben reviews in meerdere talen.

1. Voer op nl.trustpilot.com het bedrijf in dat je wilt beoordelen en klik op Zoek. Klik op het bedrijf om naar hun profiel te gaan.
  2. Klik onder Reviews, bij Filter op, op Taal.
  3. Selecteer de taal van je voorkeur, en klik vervolgens op Toon reviews.
Opmerking: het aantal reviews dat in de geselecteerde taal is geschreven, wordt naast de taal weergegeven.
  1. Om het filter te verwijderen, klik je nogmaals op de geselecteerde taal. Kies, in het Taal-venster, Alle Talen en klik op Toon reviews.

Filteren op locatie

Sommige bedrijven voegen locaties toe, zodat klanten hun service-ervaring bij een specifiek filiaal kunnen beoordelen. Elke locatie heeft zijn eigen profiel, waarnaar wordt gelinkt vanuit het hoofdprofiel van het bedrijf.