Hallo! Waar kunnen wij u mee helpen?

Neem een kijkje in de Support Sectie om meer informatie te vinden over Google Seller Ratings, Rich Snippets, TrustBoxen, Productbeoordelingen plus handleidingen voor het aanpassen van uw beoordelingen en account instellingen.

​Hoe filter ik beoordelingen op Trustpilot? Volgen

Bij Trustpilot kunt u beoordelingen filteren op sterren, daardoor heeft u altijd het volledige overzicht van het niveau van de klantenservice van een bedrijf. Dit doet u als volgt; ga naar een bedrijfsprofiel op Trustpilot en klik op Filter op sterren.

Neem contact op met Support