Hoe u beoordelingen kunt filteren op sterwaardering en taal

Wilt u een beter overzicht krijgen van het serviceniveau van een bedrijf of beoordelingen in verschillende talen lezen? Gebruik onze filter beoordelingen tool om beoordelingen te tonen en te sorteren op hun sterwaardering en taal.

Filter beoordelingen op hun sterwaardering

Beoordelingen op Trustpilot worden in omgekeerde chronologische volgorde getoond, dit betekent dat de meest recente gepubliceerde beoordelingen bovenaan de pagina van ieder bedrijfsprofiel zullen verschijnen. Echter kunt u onze beoordelingen filter tool gebruiken om beoordelingen te sorteren en te selecteren op hun sterwaardering. Hierdoor kunt u een meer gerichte zoekopdracht uitvoeren, u kunt bijvoorbeeld ontdekken wat klanten bij een bedrijf waarderen (5 sterwaarderingen), of wat ze graag beter zien (1 en 2 ster beoordelingen).

Om beoordelingen te filteren, klikt u simpelweg op de filter beoordelingen tool en kiest u de sterwaardering die u wilt zien - 1 ster is de laagste waardering en 5 sterren is de hoogste. Om een filter te verwijderen, klikt u op het x icoon naast de sterwaardering.

Tip! Bekijk ons TrustScore artikel en lees hoe bedrijven op Trustpilot gewaardeerd worden.

Filter beoordelingen op taal

Op Trustpilot worden beoordelingen getoond in de taal die overeenkomt met het domein dat u geselecteerd heeft of het land waar u zich bevindt. Wanneer u bijvoorbeeld de.trustpilot.com bezoekt, dan worden de beoordelingen die in het Duits zijn geschreven automatisch getoond. Wanneer u naar fr.trustpilot.com gaat, zullen we de beoordelingen in het Frans tonen. Op www.trustpilot.com worden beoordelingen in het Engels getoond.

Taal wijzigen: Wanneer u beoordelingen in andere talen wilt lezen, gebruik dan de filter beoordelingen tool om een specifieke taal te selecteren. Wanneer u op de drop-down knop klikt, zullen de beschikbare talen getoond worden samen met het aantal beoordelingen geschreven in deze taal.

Houd er rekening mee dat niet alle bedrijven beoordeeld zullen worden in verschillende talen, dus u zult waarschijnlijk niet alle taalopties in de drop-down zien.

Bekijk alle talen: Wanneer u beoordelingen in alle talen wilt zien, verwijder dan de standaardtaal door op het x icoon te klikken. U kunt ook de filter tool gebruiken door te klikken op Filter beoordelingen en kies Alle Talen.

Tip! Verfijn uw zoekopdracht nog verder door zowel de taal als de sterwaardering in uw keuze te selecteren. Om bijvoorbeeld de 3-sterren beoordelingen in het Spaans te lezen, selecteer dan simpelweg 'drie sterren' en de taal 'Español' in de filter beoordelingen tool.