Google Search Volgen

De functie Google search toont algemene data van Google zoekresultaten zoals: het aantal impressies van uw Trustpilot bedrijfsprofiel, het aantal kliks naar uw Trustpilot bedrijfsprofiel, de gemiddelde CTR en de gemiddelde positie in zoekresultaten.

Om toegang te krijgen tot de functie Google Search, log dan in op uw Business account en klik op Statistieken in het linker menu. Klik bovenaan de pagina op de Google Search tab.

Impressies: Dit toont het aantal keren dat uw Trustpilot bedrijfsprofiel verscheen in organische zoekopdrachten in Google.

Om uit te leggen hoe impressies werken: een URL link zoals https://www.trustpilot.com/review/[COMPANYNAME] berekent een impressie wanneer deze verschijnt in zoekresultaten.

Wanneer de URL in de standaard zoekresultaten verschijnt, zoals in het voorbeeld hierboven, registreert de URL een impressie. Zelfs wanneer er niet naar beneden is gescrold om deze te bekijken. Dit is Google's standaard impressie regel.

Wanneer de URL in de zoekresultaten verschijnt in een Google Carousel, dient er eerst naar het item gescrold te worden om een impressie te registreren in de Carousel.

Wanneer de URL in de zoekresultaten verschijnt in een Featured Snippet of Rich Card, wordt de standaard impressie regel toegepast.

Clicks: Het aantal keren dat er vanuit Google zoekresultaten pagina's op uw Trustpilot profiel is geklikt.

Average CTR % (click-through rate): Dit is berekend als (Kliks ÷ Impressies) x 100

Gemiddelde positie: De gemiddelde positie is de gemiddelde pagina positie van uw bedrijf in Google zoekresultaten voor een geselecteerde periode. Bijvoorbeeld, wanneer u zoekt naar uw bedrijf of beoordelingen van uw bedrijf op Google, kunt u de positie van het bedrijfsprofiel met beoordelingen en waarderingen op Trustpilot zien.

Search queries: Zoekopdrachten die de impressies en kliks hebben gegenereerd in Google zoekresultaten. (Zoekopdrachten zijn termen die worden gebruikt om uw bedrijf of de beoordelingen van uw bedrijf op Google te vinden)

Raw Data: Dit toont de data van het totale aantal impressies, kliks, gemiddelde CTR en de gemiddelde positie voor een specifieke dag.