Je uitnodigingsgeschiedenis beheren

Deze functie is onderdeel van het Free-pakket.

Aan de slag

In dit artikel lees je meer over de functies van de uitnodigingsgeschiedenis. Ook laten we zien hoe je uitnodigingen kunt filteren, exporteren en annuleren.

Je uitnodigingsgeschiedenis openen

1. Ga in je Trustpilot Business-account naar Ontvang reviews > Overzicht.
  1. In het onderdeel Onlangs uitgenodigde klanten klik je op Bekijk de volledige uitnodigingsgeschiedenis.

Je kunt op een individuele uitnodiging klikken om deze uit te vouwen en meer details te zien.

Ook kun je hier op Opnieuw verzenden klikken om de e-mail opnieuw op te sturen. Of klik op Toon e-mailuitnodiging om een voorbeeld te bekijken van de e-mail die is verzonden.

Uitnodigingsinstellingen bewerken

Als de uitnodiging niet is verzonden en in de wachtrij staat, kun je de details nog bewerken, zoals de naam van de afzender, de verzenddatum en het antwoord-op e-mail. Wil je de instellingen van een specifieke uitnodiging wijzigen? Dat doe je zo:

• Klik in de Uitnodigingsgeschiedenis op de uitnodiging die je wilt bewerken.
  • De uitnodiging wordt uitgevouwen. Voer de bewerkingen door en klik op Opslaan.

Je uitnodigingen filteren

Klik in de Uitnodigingsgeschiedenis op het dropdown-menu Selecteer filter.

• Selecteer het filter dat je wilt toepassen. Je kunt filteren op E-mail, Referentienummer, Methode, Status, Datum en Type.
  • Voer de relevante informatie over je filter in, zoals de start- en einddatum, de verzendmethode of het referentienummer. Klik op de knop Filter.

Uitnodigingen exporteren

Je kunt je uitnodigingen exporteren (zowel de gefilterde als de ongefilterde) in een CSV-bestand om ze weer in je CRM-systeem te importeren. Je kunt tot 1000 van je meest recente uitnodigingen exporteren.

1. Klik rechtsboven in je Uitnodigingsgeschiedenis op Exporteren.
  2. Onder Selecteer veld scheidingsteken kies je of je wilt dat de gegevens worden gescheiden door komma's (,) of puntkomma's (;).
  3. Klik op Exporteren. Je bestand wordt nu gedownload.

Annuleer uitnodigingen

Je kunt momenteel niet een enkele uitnodiging annuleren, maar wel alle uitnodigingen in de wachtrij. Als je uitnodigingen annuleert, kun je dat niet ongedaan maken. Doe dit dus alleen als je zeker weet dat je ze in de toekomst niet meer nodig hebt. Dit doe je als volgt: