Neem een kijkje in ons Support Center voor meer informatie over Google Seller Ratings, Rich Snippets, TrustBoxen, productreviews en handleidingen voor het aanpassen van uw reviews en account instellingen.

De Uitnodiging Geschiedenis

De Uitnodiging Geschiedenis geeft een overzicht van alle verzonden uitnodigingen, ongeacht de verzendstatus. Daarnaast kun je fouten in je uitnodiging-configuratie achterhalen.

Selecteer filter

Je kunt je e-mails filteren om een beter overzicht te krijgen van onder andere e-mails die succesvol verzonden zijn, e-mails die niet afgeleverd zijn en e-mails die nog steeds in de wacht voor verzending staan.

1. In de Uitnodigingen pagina, klik op het Selecteer filter-vak en kies het filter dat je wilt toepassen. Je kunt filteren op E-mail of referentienummer, Methode, Status of Datum.
  2. Vul daarna aanvullende informatie in, bijvoorbeeld het referentienummer, de reviewmethode of de start- en einddatum. Klik vervolgens op Filter om het filter toe te passen.

Opmerking: de Unieke Link, Business Generated Link, Embedded Reviewformulier en Basic Uitnodigingen worden niet weergegeven in je Uitnodiging Geschiedenis, omdat deze niet via het Trustpilot-systeem worden verzonden.

Exporteer uitnodigingen

Je kunt je uitnodigingen exporteren naar een CSV bestand om ze bijvoorbeeld in te voeren in je eigen systeem, of om mislukte uitnodigingen te herstellen.

1. In de Uitnodigingen pagina, klik op de Exporteren knop aan de rechterkant van de pagina.
  2. In het Exporteer uitnodigingen naar een CSV bestand scherm, selecteer of je de gegevens wilt scheiden door een komma (,) of een puntkomma (;).
  3. Klik op Exporteren. Het bestand zal nu worden gedownload.

Opmerking: het gedownloade bestand bevat de laatste 1.000 uitnodigingen uit de uitnodiging geschiedenis. Filters hebben geen invloed op de geëxporteerde data.

Annuleer uitnodigingen

Als je je review-uitnodigingen wilt annuleren, klik dan op de rode knop Annuleer uitnodigingen rechtsboven in de pagina.

Het is niet mogelijk om een enkele uitnodiging te annuleren, en wanneer je eenmaal uitnodigingen hebt geannuleerd, kunnen ze niet opnieuw geactiveerd worden.

De Uitnodiging Geschiedenis kolommen

Je Uitnodiging Geschiedenis bevat de volgende kolommen:

• E-mailadres klant: deze kolom toont het e-mailadres van de klant die de uitnodiging ontvangt.
  • Status: deze kolom toont de status van iedere uitnodiging. De status verandert afhankelijk van waar de uitnodiging in het verzendproces is.
  • Gecreëerd: deze kolom toont de datum waarop de uitnodiging is gecreëerd. Voor Automatische Feedback Service uitnodigingen is de getoonde datum, de datum waarop Trustpilot de trigger e-mail heeft ontvangen.
  • Verzonden: deze kolom toont de datum waarop de uitnodiging was verzonden naar de ontvanger.
  • Referentienummer: deze kolom toont het unieke id voor de uitnodiging die door je is aangeleverd toen de uitnodiging is gecreëerd.

Neem alsjeblieft contact op met ons support-team voor iedere mislukte aflevering wanneer je zelf niet in staat bent het probleem te achterhalen.

De uitnodigingdetails

Wanneer je op een uitnodiging klikt, zul je de details van de uitnodiging zien. De details bevatten de volgende informatie:

• Naam: de naam van de ontvanger. Je kunt de informatie in dit veld bewerken voordat de uitnodiging is afgeleverd. Wanneer er geen klantnaam beschikbaar is, dan is de standaardnaam klant (klant wordt vertaald naar de relevante taal gebaseerd op de taal van de uitnodiging template).
  • E-mail: het e-mailadres van de ontvanger. Dit veld kan niet geconfigureerd worden en is vereist bij het creëren van een uitnodiging. Wanneer er geen e-mail is toegevoegd zal het een foutmelding geven en de uitnodiging wordt niet verzonden.
  • Referentienummer: het unieke id voor de aankoop of service ervaring.
  • Gecreëerd: de datum en het tijdstip waarop de uitnodiging is gecreëerd.
  • Status: de huidige status van de uitnodiging.
  • Verzonden: de datum en het tijdstip waarop de uitnodiging is verzonden.
  • Uitnodiging herinnering: een statusveld die laat zien of de uitnodiging herinnering is ingeschakeld, gepland of verzonden.
  • Methode: de uitnodigingsmethode die je hebt gebruikt.
  • Naam Afzender: de naam die wordt getoond als de afzender van de uitnodiging.
  • E-mail Afzender: het e-mailadres dat wordt getoond als afzender van de uitnodiging.
  • Antwoord op: het e-mailadres waar de klant op zal reageren, wanneer ze klikken op antwoorden in hun inbox.
  • Locale: de locale van de klant en de taalcode van de landingpage, bijvoorbeeld en-US is Engels (United States).