De Uitnodiging Geschiedenis Volgen

Wanneer u inlogt op uw Business account, ga naar de Uitnodigingen module en u vindt de Uitnodiging Geschiedenis in de linkerbovenhoek. De Uitnodiging Geschiedenis geeft een overzicht van alle verzonden uitnodigingen, ongeacht de verzendstatus. Ook kunt u fouten in uw uitnodiging configuratie terugvinden.

Selecteer filter

De Selecteer filter drop-down box, in de linkerbovenhoek van de pagina, staat u toe om op E-mailadres, Referentienummer, Methode, Status of Datum te filteren.

Let op dat de Unieke Link Uitnodigingen, Embedded Beoordelingsformulieren en Basic Beoordelingsuitnodigingen niet getoond worden in de Uitnodiging Geschiedenis.

Exporteer uitnodigingen

U heeft de optie om uw uitnodigingen te exporteren naar een .csv bestand door te klikken op de Exporteer uitnodigingen knop in de rechterbovenhoek van de pagina. U kunt aangeven of u de data wilt scheiden met komma's (,) of puntkomma's (;). Het bestand wordt gedownload zodra dit is voltooid. Let op dat het alleen mogelijk is om de laatste 1.000 uitnodigingen uit de Uitnodiging Geschiedenis te downloaden. Filters hebben geen invloed op de geëxporteerde data.

Annuleer uitnodigingen

De rode Annuleer uitnodigingen knop in de rechterbovenhoek staat u toe om alle uitnodigingen in de wachtrij te annuleren. Let op dat het niet mogelijk is om een enkele uitnodiging te annuleren. Wanneer u eenmaal uitnodigingen heeft geannuleerd, kunnen ze niet opnieuw geactiveerd worden. Lees hier meer.

De Uitnodiging Geschiedenis kolommen

De kolommen worden getoond in het volgende formaat:

• E-mailadres klant Dit veld toont het e-mailadres van de klant die de uitnodiging ontvangt.
  • Status: Toont de status van iedere uitnodiging. De status verandert afhankelijk van waar de uitnodiging in het verzendproces is.

Neem alstublieft contact op met ons Support Team voor iedere mislukte aflevering wanneer u zelf niet in staat bent het probleem te achterhalen.

• Gecreëerd: De datum waarop de uitnodiging is gecreëerd. Voor Automatische Feedback Service uitnodigingen is de getoonde datum, de datum waarop Trustpilot de triggere-mail heeft ontvangen.
  • Verzonden: De datum waarop de uitnodiging was verzonden naar de ontvanger.
  • Referentienummer: Het unieke id voor de uitnodiging die door u is aangeleverd toen de uitnodiging is gecreëerd.

Specifieke uitnodiging details

U kunt op een specifieke uitnodiging klikken om verdere details te zien.

De eerste regel bevat een omschrijving van de huidige status van de uitnodiging.

De uitgebreide weergave toont:

• Naam: De naam van de ontvanger. Dit veld is te configureren voordat de uitnodiging is geleverd. Wanneer er geen klantnaam beschikbaar is, dan is de standaardnaam Klant (Klant wordt vertaald naar de relevante taal gebaseerd op de taal van de uitnodigingensjabloon)
  • E-mail: De e-mail van de ontvanger. Dit veld kan niet geconfigureerd worden en is vereist bij het creëren van een uitnodiging. Wanneer er geen e-mail is toegevoegd zal het een foutmelding geven en de uitnodiging wordt niet verzonden
  • Referentienummer: het unieke id voor de uitnodiging
  • Gecreëerd: De datum waarop de uitnodiging is gecreëerd
  • Status: Huidige status van de uitnodiging
  • Verzonden De datum waarop de uitnodiging is verzonden
  • Uitnodiging herinnering: Een statusveld die laat zien of de uitnodiging herinnering is ingeschakeld, gepland of verzonden
  • Methode: Welke uitnodiging methode u gebruikt
  • Naam afzender: De naam die wordt getoond als de afzender van de uitnodiging
  • E-mail afzender: Het e-mailadres dat wordt getoond als de afzender in de uitnodiging
  • Antwoord op: De e-mail waar de klant op zal reageren, wanneer ze klikken op antwoorden in hun inbox
  • Locale: De locale van de klant en de taalcode van de landing page, bijvoorbeeld: en-US is Engels (United States)