Productbeoordelingen - Nodig uw klanten handmatig uit

Het is erg simpel om uw klanten uit te nodigen voor het achterlaten van productbeoordelingen. Onze uitnodigingen verzamelen zowel product- als verkopersbeoordelingen met een enkele e-mailuitnodiging. Volg onderstaande instructies om vandaag nog te beginnen met het verzamelen van beoordelingen.

1. Ga naar uw Business account en klik op Uitnodigingen
  2. Klik vervolgens op Klanten Uitnodigen
  3. Selecteer Productbeoordelingen
  4. Klik op Selecteer bestand en upload uw CSV bestand met de desbetreffende klant- en productgegevens

Uw CSV bestand moet onderstaande gegevens in dezelfde volgorde bevatten:

• Het e-mailadres van de klant
  • De naam de de klant
  • Referentienummer (de interne referentiecode van de klant)
  • SKU code van het product
  • De productnaam
  • De product URL
  • URL van de afbeelding (optioneel)

U kunt meerdere producten toevoegen aan een e-mailuitnodiging. Nadat u het e-mailadres en het referentienummer van de klant heeft opgegeven, kunt u meerdere SKU's invoeren wanneer u verschillende producten in één e-mail wilt meesturen. De Product SKU's moeten op aparte rijen worden opgegeven.

Nadat een CSV bestand is geselecteerd, wordt de inhoud van het bestand geanalyseerd. Een bericht in een groen vak geeft aan dat alle regels in het bestand correct zijn opgemaakt.

Wanneer u een bericht in een geel of rood vak ontvangt, zijn enkele of alle regels van het bestand onjuist opgemaakt. U kunt een bestand downloaden waarin alle incorrecte informatie en regels nader zullen worden toegelicht.

Wanneer u op Ga verder klikt, controleert het systeem op ongeldige tekens in het bestand.

1. Klik op Ga verder
  2. Stel uw Informatie afzender in en klik op Ga verder
  3. Kies uw landingspagina en pas uw template aan. Klik daarna op Volgende
  4. U ziet nu een overzicht van de uitnodigingen die u gaat verzenden. Als alle informatie correct is, klik dan op Uitnodigingen versturen.
  5. Een pop-up venster zal verschijnen terwijl de data doorgestuurd wordt naar onze server. Nadat we uw data hebben ontvangen, ziet u het volgende bevestigingsscherm