Nodig klanten uit om productbeoordelingen achter te laten

We hebben het makkelijk gemaakt om uw klanten uit te nodigen om productbeoordelingen achter te laten. Deze uitnodigingen zijn ontworpen om zowel product- als verkopersbeoordelingen te verzamelen met één e-mailuitnodiging. Volg onze aangepaste instructies hieronder om vandaag nog te beginnen met het verzamelen van product- en verkopersbeoordelingen.

1. Ga naar uw Bedrijfsaccount en selecteer de Uitnodigingen module
  2. Klik vervolgens op Klanten Uitnodigen
  3. Selecteer Productbeoordelingen
  4. Klik op Selecteer bestand en upload uw .csv bestand met de relevante klant- en productgegevens.

Let op dat het .csv bestand met uw klant- en productgegevens een strikte kolomindeling heeft die aangehouden moet worden. Het bestand moet de volgende gegevens bevatten in deze volgorde:

• E-mailadres klant - Het e-mailadres van de klant
  • Klantnaam - De naam van de klant
  • Referentienummer - De interne referentiecode van de klant (meestal het referentienummer)
  • SKU - De SKU code van het product
  • Productnaam - De naam van het product
  • Product URL - De URL van het specifieke product op uw website
  • Afbeelding URL - De URL van de specifieke afbeelding op uw website (optioneel)

Het is mogelijk om meerdere producten aan een e-mailuitnodiging toe te voegen. Wanneer het e-mailadres en referentienummer van de klant overeenkomen, worden er automatisch meerdere SKU's voor de verschillende producten in één e-mail bijgevoegd. Let er alstublieft op dat de Product SKU's op verschillende regels moeten worden ingevoerd

Nadat een .csv bestand is geselecteerd, wordt de inhoud van het bestand geanalyseerd. Een bericht in een groen vak geeft aan dat alle regels in het bestand correct zijn opgemaakt. U bent klaar om door te gaan.

Wanneer u een bericht in een geel of rood vak ontvangt, zijn enkele of alle regels van het bestand onjuist opgemaakt. Het bericht zal de fout(en) verder toelichten. Wanneer er onjuiste regels zijn gedetecteerd, krijgt u de kans om een bestand te downloaden met alleen de ongeldige regels met nadere toelichting van de fout(en).

Wanneer u eenmaal op doorgaan klikt, controleert het systeem op ongeldige tekens in het bestand. Een ongeldig teken zal een ongeldige regel opleveren. Wanneer er ongeldige tekens worden aangetroffen, zal een bericht verschijnen dat er ongeldige regels in het bestand aanwezig zijn.

1. Klik op Ga verder
  2. Stel uw Informatie afzender in en klik op Ga verder.
  3. Kies uw landingspagina en pas uw template aan. Klik dan op Volgende
  4. U ziet nu een overzicht van de uitnodigingen die u gaat verzenden. Klik op Stuur nu uitnodigingen wanneer de opgesomde informatie correct is.
  5. Een pop-up venster zal verschijnen terwijl de data doorgestuurd wordt naar onze server. Nadat we uw data hebben ontvangen, ziet u het volgende bevestigingsscherm en bent u klaar: