Aan de slag gaan met Trustpilot Marketingmateriaal

De officiële merk materialen van Trustpilot zijn nu beschikbaar in uw Business Account. U kunt hier ook onze kant-en-klare afbeelding templates voor sociale media en onze sticker templates vinden, die u kunt gebruiken als onderdeel van uw marketingcampagnes.

Hieronder kunt u een overzicht vinden van alle materialen plus voorbeelden van hoe u deze het beste kunt gebruiken. Ga naar uw Trustpilot Business Account om aan de slag te gaan, klik op de Marketingmateriaal tab en download de materialen die u het meest interessant vindt.

Download materiaal

U heeft de optie om diverse materialen te downloaden voor gebruik in uw marketingcampagnes:

• Trustpilot merkmateriaal - officiële Trustpilot merkmaterialen voor print en digitaal gebruik. Dit pakket is inclusief het Trustpilot logo, sterren en sociale iconen.
  • Sociale media templates - bekijk afbeelding templates en instructies om uw beoordelingen te delen op een meer aantrekkelijke en betrokken manier.
  • Trustpilot stickers - download stickers die kant-en-klaar zijn om te printen.

Voorbeelden en Inspiratie

Deze sectie is gevuld met verschillende ideeën, inspiratie en voorbeelden van andere bedrijven die Trustpilot hebben gebruikt in online campagnes, sociale media, print en offline en tv-reclame.

U heeft ook de kans om uw eigen voorbeeld in te dienen, deze kan mogelijk in deze sectie worden getoond..