Handleiding: Trustpilot beoordelingen app voor Hootsuite

Met de Trustpilot Reviews App voor Hootsuite kunt u beoordelingen gemakkelijk toevoegen aan uw social media marketingstrategie. U kunt de app gebruiken om beoordelingen direct te delen met één of meerdere sociale netwerken of inplannen om op een later tijdstip te plaatsen. Daarnaast kunt u de app gebruiken om de feedback van klanten te monitoren en snel te reageren op beoordelingen via Hootsuite.

Hoe installeert u de Trustpilot Reviews App in Hootsuite?

1. Ga naar uw Hootsuite dashboard, en klik in het startmenu op App Directory
  2. Typ vervolgens in het pop-up venster "Trustpilot Reviews" in de zoekbalk en klik vervolgens op Install App

Nu u de Trustpilot Reviews App heeft geïnstalleerd, kunt u één of meerdere streams met uw Trustpilot beoordelingen creëren.

U kunt meer leren over Streams in de Hootsuite Help Center

Hoe creëert u een stream met uw Trustpilot beoordelingen

Let op dat u moet inloggen op uw Trustpilot business account voordat u een stream kunt creëren met uw Trustpilot beoordelingen.

1. Log direct in op uw Trustpilot Business Account vanuit de Trustpilot Reviews App door te klikken op de Log in op uw Business Account knop.

Let op: Wanneer u een Trustpilot Business Account heeft met toegang tot meerdere websites, dan krijgt u het volgende scherm te zien:

Hier wordt u gevraagd om de website met de beoordelingen te selecteren die u wenst te tonen in de stream. Kies een website vanuit het drop-down menu en klik op Opslaan en Tonen.

U kunt beoordelingen voor één website per stream tonen. Wanneer u beoordelingen wilt zien voor meerdere websites, kunt u in Hootsuite verschillende streams toevoegen.

1. Wanneer u inlogt, zullen er beoordelingen in de stream verschijnen.

Hoe deelt u beoordelingen vanuit Hootsuite

1. Beweeg uw muis over de beoordeling in de kolom om beoordelingen vanuit Hootsuite te delen. Een Deel beoordeling icoon zal in de rechterbovenhoek verschijnen (bekijk onderstaande screenshot). Klik op dit icoontje om het deelproces te starten.
  2. Vervolgens verschijnt er een Hootsuite venster met een vooraf ingevoerd citaat van de beoordeling (die u kunt bewerken), en een korte link naar de beoordeling op Trustpilot. Hier heeft u de optie om de beoordeling direct te delen op één of meerdere sociale media netwerken, of de plaatsing ervan voor een later tijdstip in te plannen.

Hier is een voorbeeld van beoordelingen die gedeeld worden op Twitter:

Hoe reageert u op een beoordeling vanuit Hootsuite?

1. Wanneer u wilt reageren op een beoordeling, beweeg dan met uw muis over de beoordeling in de stream en klik op het Reageer op beoordeling icoon, wanneer deze in de rechterbovenhoek verschijnt. Schrijf vervolgens een opmerking en klik op Reply. Nadat uw reactie is gepubliceerd, heeft u altijd de optie om deze te bewerken Edit of te verwijderen Delete. U kunt dit direct in Hootsuite doen.

Andere instellingen: sorteren, vernieuwen, verwijderen en uitloggen

Sorteren:

Wanneer u de beoordelingen wilt monitoren met een bepaalde sterwaardering, klik dan op het trechter icoon. Hier kunt u beoordelingen sorteren op sterwaardering, beantwoord of onbeantwoord.

Let op: Het is mogelijk om meerdere streams te hebben die beoordelingen van dezelfde website tonen. U kunt bijvoorbeeld een stream kiezen die 1-ster, 2-sterren en 3-sterren beoordelingen toont, en een andere stream die 4-sterren en 5-sterren beoordelingen toont.

Vernieuwen:

Nieuwe beoordelingen zullen in de stream verschijnen, gebaseerd op Auto refresh instellingen. U kunt de auto refresh instellingen wijzigen, door te klikken op het icoon met de pijl omlaag links bovenaan de pagina. U kunt ook handmatige refresh instellingen wijzigen, door op het icoon met de cirkelpijl te klikken rechts bovenaan de stream.

Verwijderen:

Indien u een stream wilt verwijderen, klik dan op het icoon met de verticale punten rechts bovenaan de stream, en klik vervolgens op Delete Stream in het drop-down menu.

Uitloggen:

Klik op het tandwiel icoon rechts bovenaan de app om uit te loggen van de Trustpilot Reviews app. Een drop-down menu zal verschijnen waar u ook de Log out knop zal vinden.