Handleiding: Trustpilot beoordelingen app voor Hootsuite Volgen

Met de Trustpilot Reviews App voor Hootsuite kunt u beoordelingen gemakkelijk in uw sociale media strategie insluiten. U kunt de app gebruiken om beoordelingen direct te delen met één of meerdere sociale netwerken of inplannen om op een later tijdstip te plaatsen. Daarnaast kunt u de app gebruiken om de feedback van klanten te monitoren en snel te reageren op beoordelingen via Hootsuite.

Open Alle

Hoe installeert u de Trustpilot Reviews app in Hootsuite?
  1. Ga naar uw Hootsuite dashboard in het startmenu, klik op App Directory
  2. In het pop-up venster, typ "Trustpilot Reviews" in de zoekmachine, klik vervolgens op Install App

Nu u de Trustpilot Reviews App heeft geïnstalleerd, kunt u een of meerdere streams met uw Trustpilot beoordelingen creëren.

U kunt meer leren over Streams in het Hootsuite Help Center

Hoe creëert u een stream met uw Trustpilot beoordelingen

Let op dat u moet inloggen op uw Trustpilot business account voordat u een stream kunt creëren met uw Trustpilot beoordelingen.
  1. Log direct in op uw Trustpilot account vanuit de Trustpilot Reviews App door te klikken op de Log in to your business account knop.

Let op: Als Trustpilot business gebruiker heeft u toegang tot meerdere websites en krijgt u het volgende scherm te zien:

Hier wordt u gevraagd om de website met de beoordelingen te selecteren die u wenst te tonen in de stream. Kies een website vanuit het drop-down menu en klik op Save and Show.

U kunt beoordelingen laten zien van een website per stream. Wanneer u beoordelingen wilt zien voor meerdere websites, dan kunt u meerdere streams toevoegen in Hootsuite.

1. Wanneer u inlogt, zullen er beoordelingen verschijnen in de stream.
Hoe deelt u beoordelingen vanuit Hootsuite
  1. Om beoordelingen te delen vanuit Hootsuite, beweeg uw muis over de beoordeling in de stream.
    Een Share review icoon zal verschijnen in de rechterbovenhoek.
    Klik op dit icoon om het deel proces te starten.
  2. Vervolgens verschijnt er een Hootsuite box met een vooraf ingevoerd citaat van de beoordeling (die u kunt bewerken), en een korte link naar de beoordeling op Trustpilot. Hier heeft u de optie om de beoordeling direct te delen met één of meerdere sociale media netwerken of plan het in om later te plaatsen.

Hier is een voorbeeld van een gedeelde beoordeling op een Google+ profielpagina:

Hoe reageert u op een beoordeling vanuit Hootsuite?
  1. Om te reageren op een beoordeling, beweeg met uw muis over de beoordeling in de stream en klik op het Reply to review icoon wanneer het verschijnt in de rechterbovenhoek.
  2. U wordt doorgestuurd naar uw Trustpilot Business loginpagina (indien u nog niet ingelogd bent).
  3. Eenmaal ingelogd wordt u direct doorgestuurd naar de beoordeling in kwestie. Hier kunt u typen en uw reactie verzenden door simpelweg te klikken op de Reply knop onder de beoordeling.
Andere instellingen: Filter, Refresh, Delete en Log Out

Filter:

Wanneer u beoordelingen met een bepaalde sterwaardering wilt monitoren, klik dan op het trechter icoon. Hier kunt u beoordelingen filteren op sterwaardering.

Let op: Het is mogelijk om meerdere streams te hebben die beoordelingen tonen vanaf dezelfde website. Bijvoorbeeld, u kunt één stream hebben die 1-ster, 2-sterren en 3-sterren beoordelingen toont en een andere stream die 4-sterren en 5-sterren beoordelingen toont.

Refresh:

Nieuwe beoordelingen zullen verschijnen in de stream gebaseerd op de Auto Refresh instellingen. U kunt de auto refresh instellingen in de linkerbovenhoek veranderen door te klikken op het pijl omlaag icoon aan de linkerkant van de pagina. Of u kunt handmatig vernieuwen door te klikken op het vernieuw icoon in de rechterbovenhoek van de stream.

Delete:

Wanneer u een stream wilt verwijderen, klik dan op de knop met de verticale stippen in de rechterbovenhoek van de stream en klik vervolgens op Delete Stream in het drop-down menu.

Log out:

Om uit te loggen van de Trustpilot Reviews app, klik op het tandwiel icoon in de rechterbovenhoek van de app. Een drop-down menu zal verschijnen waar u ook de Log out knop zal vinden.