Veelgestelde vragen over het stopzetten van de RSS en JSON feeds

Waarom trekken we de stekker uit de RSS en JSON feeds?

Om onze klanten en vooral developers de meest gestandaardiseerde, veilige en up-to-date technologieën te laten gebruiken, heeft Trustpilot de ondersteuning voor RSS en JSON feeds sinds 30 september 2016 stopgezet.

Beide feeds zullen vanaf 31 maart 2017 niet meer beschikbaar zijn.

Klanten die gebruik maken van RSS en JSON feeds dienen over te stappen op onze TrustBox widgets of Publieke API.

Wat kan ik in plaats van RSS en JSON feeds gebruiken?

Geen developer? Geen probleem!

Probeer een van onze TrustBox widgets. Ze zijn eenvoudig te implementeren, het is plug & play. TrustBoxen zijn onderdeel van uw Trustpilot pakket.

Een nieuwe TrustBox ontvangen is eenvoudig:

1. Bezoek onze TrustBox Bibliotheek
  2. Selecteer een van onze geweldige TrustBoxen
  3. Kopieer de TrustBox code en plak deze op uw website

Lees Hoe een TrustBox te implementeren voor verdere details.

Gebruik uw developers

De meest veelzijdige manier om uw product- of verkopersbeoordelingen te tonen is met gebruik van onze REST API. De meerderheid van developers weet hoe ze API's moeten gebruiken, daarnaast kunnen we u garanderen dat de implementatie heel eenvoudig is.

Om uw beoordelingen te tonen op dezelfde manier als bij het gebruik van de RSS of JSON feed, heeft u onze Publieke API nodig.

Alles wat u nodig heeft om aan de slag te gaan is een API key en uw Business Unit ID. Mocht deze informatie ontbreken, neem dan contact op met uw accountmanager of ons Business Support Team en zij zullen u stap voor stap begeleiden.

Om meer te leren over het verhuizen van uw huidige integratie, hebben we een gedetailleerde handleiding samengesteld met alle informatie die u nodig heeft.