Hoe voegt u een TrustBox toe in WordPress?

Deze handleiding is voor WordPress gebruikers die een TrustBox willen implementeren op hun website. (Belangrijk: Uw WordPress abonnement moet de mogelijkheid hebben om bestanden voor uw website header aan te passen.)

Om nieuwe inhoud toe te voegen of aan te passen aan uw winkel, kunt u met WordPress code snippets aanpassen in HTML, JavaScript en CSS.

Let erop dat Trustpilot niet verantwoordelijk is en geen technische ondersteuning biedt aan plugins van derde partijen.

Hoe voegt u een TrustBox toe aan uw website?

1. Navigeer in uw WordPress account naar Appearance/Editor.
  2. Klik op Theme Header onder de Templates sectie.
  3. Ga nu naar Integraties in uw Trustpilot business account en selecteer de TrustBox Bibliotheek.
  4. Vind de TrustBox die u wilt implementeren en klik op Lees meer voor nadere instructies.
  5. Kopieer het script gedeelte van de code snippet van de TrustBox (zie Code ophalen knop).
  6. Terug in WordPress, plak het script gedeelte van de code snippet van de TrustBox in Header tussen <head></head>
  7. Klik op Update File.
  8. Navigeer naar Pages, klik vervolgens op Edit voor de pagina waar u de TrustBox wilt toevoegen.
  9. Klik op Text om de weergave om te schakelen.
  10. Kopieer het tekstgedeelte van de code snippet van de TrustBox.
  11. Plak het body gedeelte van de code snippet van de TrustBox op uw pagina.
  12. Klik op update.
  13. De TrustBox is nu zichtbaar op uw pagina.

Hoe voegt u meerdere TrustBoxen toe aan uw website?

We hebben u laten zien hoe u een TrustBox toevoegt, door bijvoorbeeld de Carousel TrustBox te gebruiken. Nu laten we u zien hoe u een andere TrustBox toevoegt, door bijvoorbeeld de Horizontal TrustBox te gebruiken.

1. Vind de pagina waar u een TrustBox wilt toevoegen.
  2. Klik op Text om de weergave om te schakelen.
  3. Voeg het body gedeelte toe van uw Horizontal TrustBox.
  4. Klik op Update.
  5. Beide TrustBoxen zijn beschikbaar op uw website.

Hoe verwijdert u een TrustBox van uw website?

1. Navigeer in WordPress naar Pages, klik vervolgens op Edit op de pagina waar u de TrustBox heeft toegevoegd.
  2. Klik op Text om de weergave om te schakelen.
  3. Verwijder de aangepaste HTML die u heeft toegevoegd.
  4. Klik op Update.
  5. Navigeer naar Appearance/Editor.
  6. Klik op Theme Header onder de Templates sectie.
  7. Verwijder het script deel van de code snippet die u heeft toegevoegd in Header tussen <head></head>