Hoe voegt u een TrustBox toe in BigCommerce? Volgen

Open Alle

Deze handleiding is voor BigCommerce gebruikers die een TrustBox willen implementeren op hun website.

Om nieuwe inhoud toe te voegen of aan te passen aan uw winkel, kunt u met BigCommerce code snippets aanpassen in HTML, JavaScript en CSS.

Hoe voegt u de TrustBox JavaScript toe aan de hoofdsectie van uw HTML website?
    1. Ga naar Integraties in uw business account en selecteer de TrustBox Bibliotheek.
    2. Vind de TrustBox die u wilt implementeren en klik op Lees meer voor nadere instructies.
    3. Kopieer het script gedeelte van de code snippet van de TrustBox
Let op: Lees het volgende artikel wanneer u meer details wilt weten over hoe u een TrustBox implementeert.
    1. Ga naar uw winkels Control Panel
    2. Klik op Settings en Design
    3. Klik op Edit HTML/CSS onder Themes
    4. Selecteer het HTMLHead.html bestand onder Panels, plak de code snippet (gekopieerd in stap 3) en klik op Save
    5. Uw TrustBox zal nu zichtbaar zijn op uw website.
Hoe voegt u een TrustBox toe aan een specifieke pagina?

In dit voorbeeld zullen we tonen hoe u de TrustBox Carousel toevoegt aan de homepage van uw website.

Let op dat we u in onze TrustBox Bibliotheek voorzien van voorgestelde plaatsingen voor iedere TrustBox.
    1. Ga naar Integraties in uw business account en selecteer de TrustBox Bibliotheek.
    2. Vind de TrustBox die u wilt implementeren en klik op Lees meer voor nadere instructies.
    3. Kopieer het body gedeelte van de code snippet van de TrustBox
Let op: Lees het volgende artikel wanneer u meer details wilt weten over hoe u een TrustBox implementeert.
    1. Ga naar uw winkels Control Panel
    2. Klik op Settings en Design
    3. Klik op Edit HTML/CSS onder Themes
    4. Selecteer het default.html bestand onder Layouts, plak de code snippet (gekopieerd in Stap 3) en klik op Save
    5. Ga naar de homepage van uw winkel en bekijk uw TrustBox.
Hoe voegt u meerdere TrustBoxen toe aan uw website?

In dit voorbeeld, laten we zien hoe u de Horizontal TrustBox toevoegt aan uw voettekst, naast de Carousel TrustBox die we eerder hebben toegevoegd.

Let op dat we u in onze TrustBox Bibliotheek voorzien van voorgestelde plaatsingen voor iedere TrustBox.
  1. Volg de stappen 1 tot en met 6 van de Hoe voegt u een TrustBox toe aan een specifieke pagina? sectie
  2. Selecteer vervolgens het Footer.html bestand onder Panels, plak de code snippet en klik op Save
  3. Vernieuw uw website en u zult de Carousel TrustBox zien op uw homepage en de Horizontal TrustBox in uw voettekst
Hoe verwijdert u een TrustBox van uw website?
  1. Ga naar uw winkels Control Panel
  2. Klik op Settings en Design
  3. Klik op Edit HTML/CSS onder Themes
  4. Selecteer het HTMLHead.html bestand onder Panels, verwijder de code snippet die u eerder heeft toegevoegd en klik op Save
  5. Selecteer het Footer.html bestand onder Panels, verwijder de code snippet die u eerder heeft toegevoegd en klik op Save