Hoe voegt u een TrustBox toe in Magento Volgen

Open Alle

Deze handleiding is voor Magento gebruikers die een TrustBox willen implementeren op hun website.

In Magento, kunt u de inhoud van uw winkel creëren en aanpassen. Daarnaast kunt u HTML, Javascript en CSS toevoegen waar u maar wilt.

Magento biedt meerdere opties om een TrustBox aan uw website toe te voegen. In deze handleiding behandelen we het toevoegen van TrustBoxen via de Magento admin portal. Voor meer geavanceerde opties, wilt u misschien een developer spreken met ervaring in webtechnologieën en het Magento framework.
Hoe kunt u een TrustBox toevoegen aan uw website
  1. Navigeer naar System/Configuration in Magento
  2. Klik op Design
  3. Rond de HTML Head sectie af.
  4. Ga nu naar Integrations in uw business account en selecteer de TrustBox Bibliotheek.
  5. Vind de TrustBox die u wilt implementeren en klik op Lees meer voor meer instructies.
  6. Kopieer de kop van de code snippet van de TrustBox.
  7. Keer terug naar Magento en plak de kop van de code snippet in Miscellaneous Scripts
  8. Klik op Save Config
  9. Navigeer naar CMS/Pages
  10. Vind de pagina waar u de TrustBox wilt toevoegen. In dit voorbeeld voegen we de TrustBox toe op de Madison Island page.
  11. Klik op Content
  12. Ga nu terug naar Integraties in uw business account en selecteer de TrustBox Bibliotheek.
  13. Vind de TrustBox die u wilt implementeren en klik op Lees meer voor meer instructies.
  14. Kopieer het tekstgedeelte van de code snippet van de TrustBox.
  15. Terug in Magento, plak de code snippet in de Content sectie.
  16. Klik op Save Page
  17. De TrustBox wordt weergegeven op uw website.
Hoe voegt u meerdere TrustBoxen toe aan uw website

De eerste sectie van dit artikel beschrijft hoe u een TrustBox kunt implementeren op uw website door de Carousel TrustBox te gebruiken als voorbeeld. De tweede sectie van dit artikel zal beschrijven hoe u nog een aanvullende TrustBox kunt implementeren, waar de Horizontal TrustBox wordt gebruikt als voorbeeld.

Let op dat we u in onze TrustBox Bibliotheek voorzien van voorgestelde plaatsingen voor iedere TrustBox.
  1. In Magento, navigeer naar System/Configuration
  2. Klik op Design
  3. Rond de Footer section af.
  4. Ga nu terug naar Integraties in uw business account en selecteer de TrustBox Bibliotheek.
  5. Vind de Horizontal TrustBox en klik op Lees meer voor instructies.
  6. Kopieer het tekstgedeelte van de code snippet van de TrustBox.
  7. Plak het tekstgedeelte van de code snippet van de TrustBox naar Miscellaneous HTML
  8. Klik op Save Config
  9. Klik op website vernieuwen. U ziet nu de Horizontal TrustBox in de voettekst sectie van uw website.
Hoe kunt u een TrustBox verwijderen van uw website
  1. In Magento, navigeer naar System/Configuration
  2. Klik op Design
  3. Rond de Footer section af.
  4. Verwijder het script dat u heeft toegevoegd van Miscellaneous Script
  5. Rond de HTML Head sectie af.
  6. Verwijder de code snippet die u heeft toegevoegd aan Miscellaneous HTML
  7. Navigeer naar de CMS/Pages
  8. Klik op de pagina waar u de TrustBox heeft toegevoegd.
  9. Klik op Content
  10. Verwijder de code snippet die u heeft toegevoegd vanuit de content sectie
  11. Klik op website vernieuwen. U ziet nu dat uw TrustBox is verwijderd.