Hoe voegt u een TrustBox toe aan Squarespace?

Deze handleiding is voor Squarespace gebruikers die een TrustBox willen implementeren op hun website.

Om nieuwe inhoud te creëren of aan te passen in uw winkel, staat Squarespace u toe aangepaste code snippets van HTML, JavaScript en CSS toe te voegen.

Hoe voegt u een TrustBox toe aan een specifieke pagina?

1. Open uw Squarespace pagina in bewerkingsmodus door op de pijl in de linkerbovenhoek te klikken.
  2. Vind de pagina waar u uw TrustBox wilt invoegen en kies Settings
  3. Klik op Advanced
  4. Ga naar Integraties in uw business account en selecteer de TrustBox Bibliotheek.
  5. Vind de TrustBox die u wilt implementeren en klik op Lees meer voor nadere instructies.
  6. Kopieer het scriptgedeelte van de code snippet van uw TrustBox.
  7. Plak het scriptgedeelte van de code snippet in het veld: Page Header Code Injection
  8. Klik op Save
  9. Vind de pagina waar u uw TrustBox zou willen invoegen en kies Edit.
  10. Klik op het zwarte invoegpunt waar u de TrustBox wilt toevoegen.
  11. Een pop-up venster zal de beschikbare blocks op uw website tonen.
  12. Selecteer Code.
  13. Een nieuw pop-up venster zal verschijnen met een veld waar de TrustBox code snippets van Trustpilot nodig zijn.
  14. Kopieer het tekstgedeelte van de code snippet van de TrustBox

Let op: Lees het volgende artikel wanneer u meer details wilt weten over hoe u een TrustBox implementeert.

1. Plak het body gedeelte van de code snippets van Trustpilot in het veld van Squarespace:
  2. Klik op Apply en vervolgens Save.
  3. Vernieuw uw pagina op een ander tabblad om te zien of de TrustBox wordt getoond. In dit voorbeeld, gebruikten we de Carousel TrustBox:

<h2">Hoe voegt u meerdere TrustBoxen toe aan een Squarespace website

We hebben u laten zien hoe u een TrustBox kun toevoegen door bijvoorbeeld de Carousel Trustbox te gebruiken. Nu laten we u zien hoe u een andere TrustBox toevoegt aan dezelfde webpagina, door bijvoorbeeld de Horizontal TrustBox te gebruiken.

Let op dat we u in onze TrustBox Bibliotheek voorzien van voorgestelde plaatsingen voor iedere TrustBox.

1. Klik op Edit in het gebied waar u de TrustBox wilt toevoegen, bijvoorbeeld: Footer Bottom Blocks.
  2. Klik op het zwarte invoegpunt waar u de TrustBox wilt plaatsen.
  3. Een pop-up venster zal de beschikbare blocks op uw website tonen.
  4. Selecteer Code.
  5. Een nieuw pop-up venster zal verschijnen met een veld waar de TrustBox code snippets van Trustpilot voor nodig zijn.
  6. Kopieer beide code snippets vanuit de TrustBox.
  7. Klik op Apply, vervolgens Save.
  8. De Horizontal TrustBox zal op dezelfde webpagina als de Carousel TrustBox worden getoond.

Hoe verwijdert u een TrustBox van een Squarespace website?

1. Vind de pagina waar uw TrustBox op wordt weergegeven en kies Edit.
  2. Beweeg uw muis over de TrustBox.
  3. Klik op het rode prullenbak icoon.
  4. Klik op Save.
  5. Vind de pagina waar u uw TrustBox heeft toegevoegd en kies Settings.
  6. Klik op Advanced.
  7. Verwijder de code snippet van de Page Header Code Injection field.
  8. Klik op Save.
  9. De TrustBox zal van de website verwijderd worden.