Hoe kan ik contact opnemen met het support-team van Trustpilot?

Heb je een vraag over Trustpilots platform? Of heb je een technisch probleem dat moet worden opgelost? Neem dan contact op met Trustpilots support-team voor hulp en advies.

Onze deskundige support-agents kennen het platform door en door - waarschijnlijk het beste van iedereen. Zij kunnen specifieke problemen voor je oplossen, en je helpen om het meeste uit je Trustpilot-implementatie te halen.

Je kunt in contact komen via:

• het contactformulier;
  • de live chat;
  • telefoon.

Wat voor soort ondersteuning je kunt krijgen hangt af van het gekozen Trustpilot-abonnement. Maar wat voor account je ook hebt, iedereen kan in contact komen met dezelfde, vriendelijke support-agents.

Contactformulier Live chat Telefoon
Free
Lite
Pro
Enterprise

Onze support-agents zijn beschikbaar van maandag tot en met vrijdag op de volgende tijden:

Tijdzone Openingstijden
CET 09.00 uur tot middernacht
GMT 08.00 tot 23.00 uur
EST 03.00 tot 18.00 uur
MST 01.00 tot 16.00 uur

Neem ook een kijkje op ons Support Center. Hier vind je artikelen, handleidingen, en antwoorden op veelgestelde vragen om het meeste uit Trustpilot te halen.

Contactformulier

Iedereen kan ons een bericht sturen via ons contactformulier. Wanneer je je aanvraag hebt ingediend, neemt één van onze support-agents zo spoedig mogelijk contact met je op.

Als je een aanvraag buiten onze kantooruren hebt gestuurd, zal de volgende werkdag contact met je worden opgenomen.

Live chat

De live chat start direct een gesprek met iemand van het support-team. Het is een geweldige manier om snelle hulp te krijgen bij dringende problemen of vragen.

Live chat openen:

• Klik in het Support Center op de Help-knop in de rechterbenedenhoek van het scherm. Voer de gewenste tekst in het zoekveld in en klik vervolgens op Live chat.
  • Klik in je Trustpilot Business-account op de knop Help rechtsonder in het scherm. Klik in het dialoogvenster Help op de knop Live chat.

Live chat is alleen beschikbaar voor klanten met betaalde pakketten.

Telefoon

Als je een Pro- of Enterprise-pakket hebt, kun je het Trustpilot support-team rechtstreeks per telefoon bereiken. Het telefoonnummer staat linksonder in de hoek in je Trustpilot Business-account.

Maak kennis met ons support-team

Elk probleem wordt aandachtig onderzocht en opgelost door een vriendelijke, deskundige support-agent. Dit zijn echte mensen, gevestigd over de hele wereld – Kopenhagen, Londen, New York en Denver.

Onze support-agents doen er alles aan om jouw probleem zorgvuldig op te lossen. Toegewijd om een uitstekende klantenservice te kunnen bieden, helpen ze al onze gebruikers voor de beste Trustpilot-ervaring.

Maak kennis met het Trustpilot support-team!