Hoe kan ik contact opnemen met het support-team van Trustpilot?

Build trust to find new customers and keep existing customers coming back for more.

Get started now

Heb je een vraag over Trustpilots platform? Of heb je een technisch probleem dat moet worden opgelost? Neem dan contact op met Trustpilots support-team voor hulp en advies.

Onze deskundige support-agents kennen het platform door en door. Zij kunnen veel verschillende problemen of vraagstukken voor je oplossen; van hele specifieke kwesties, tot advies om het meeste uit je Trustpilot-implementatie te halen.

Je kunt het support-team bereiken via:

• het contactformulier;
  • de live-chat;
  • telefoon.

Wat voor soort ondersteuning je kunt krijgen hangt af van het gekozen Trustpilot-abonnement. Maar wat voor abonnement je ook hebt, iedereen kan in contact komen met onze klantgerichte support-agents.

Onze support-agents zijn beschikbaar van maandag tot en met vrijdag op de volgende tijden:

Tijdzone Openingstijden
CET 09.00 uur tot middernacht
GMT 08.00 tot 23.00 uur
EST 03.00 tot 18.00 uur
MST 01.00 tot 16.00 uur

Neem ook een kijkje in ons Support Center. Hier vind je artikelen, handleidingen en antwoorden op veelgestelde vragen om het meeste uit Trustpilot te halen.

Contactformulier

Iedereen kan ons een bericht sturen via ons contactformulier. Wanneer je je aanvraag hebt ingediend, neemt één van onze support-agents zo spoedig mogelijk contact met je op.

Als je een aanvraag buiten onze openingstijden hebt gestuurd, zal de volgende werkdag contact met je worden opgenomen.

Live-chat

Met de live-chat begin je direct een gesprek met iemand van het support-team. Het is een geweldige manier om snel hulp te krijgen bij een dringend probleem of korte vraag.

Zo open je de live-chat:

• In het Support Center, klik op de Help-knop rechts onderin het scherm. Typ je vraag in het zoekveld en druk op enter op je toetsenbord. Er verschijnt een Live-chat-knop, waarmee je een gesprek met een support-agent kunt beginnen.
  • In je Trustpilot Business-account, klik op de Help-knop rechts onderin het scherm. Typ je vraag in het zoekveld en druk op enter op je toetsenbord. Er verschijnt een Live-chat-knop, waarmee je een gesprek met een support-agent kunt beginnen.

Om gebruik te kunnen maken van de live chat-functie, kan het zijn dat je je huidige abonnement moet upgraden.

Telefoon

Afhankelijk van je abonnement, kun je een terugbelverzoek van het support-team aanvragen. In de rechterbovenhoek van je Trustpilot Business-account kun je een terugbelverzoek aanvragen.

Maak kennis met ons support-team

Elk probleem wordt aandachtig onderzocht en opgelost door een behulpzame en deskundige support-agent. Dit zijn echte mensen, gevestigd over de hele wereld: Kopenhagen, Londen, New York en Denver.

Onze support-agents zijn toegewijd om een geweldige klantenservice te bieden en doen er alles aan om je zo goed en snel mogelijk te helpen.

Maak kennis met het support-team van Trustpilot!