Hoe kan ik contact opnemen met het Support Team van Trustpilot?

Trustpilot Support helpt klanten en bedrijven het meeste uit hun Trustpilot ervaring te halen.

Ons Support Team werkt onvermoeibaar om een service op topniveau te leveren: het bieden van oplossingen, assistentie en advies voor elk probleem dat aan ons wordt voorgelegd. We zijn een internationaal team met ervaren en gedreven mensen, momenteel actief in Kopenhagen, Londen, Berlijn en New York.

Dagelijks behandelen we meerdere problemen, vragen en verzoeken van onze gebruikers. We hebben de kennis en expertise in huis om problemen op te lossen en te verzekeren dat u een goede Trustpilot ervaring heeft.

Zakelijke gebruikers kunnen direct contact met ons opnemen door ons contactformulier in te vullen of door contact op te nemen via telefoon of live chat.

Consumenten die een beoordeling achterlaten via hun Trustpilot account kunnen meer over de werking van ons platform lezen in onze support sectie. Voor meer vragen, kunnen zij contact met ons opnemen via ons contactformulier of onze live chat.

Kantoortijden:

Alle gebruikers van Trustpilot hebben trouwe ondersteuning van ons wereldwijde support team met drie kantoren bereikbaar tussen 9-24 (CET). De exacte tijden hieronder zijn de kantooruren van onze drie kantoren in de verschillende tijdzones:

• Londen, maandag - vrijdag, 9.00 -18.00 (GMT)
    • Kopenhagen, maandag - vrijdag, 9.00 -16.30 (CET)
    • Berlijn, maandag - vrijdag, 9.00 -16.30 (CET)
    • New York, maandag - vrijdag, 9.00 -18.00 (UTC -5)

In navolging tot de trouwe ondersteuning die we bieden, heeft elke gebruiker toegang tot onze support website support.trustpilot.com, die up-to-date artikelen en handleidingen op veel relevante problemen biedt, met betrekking tot uw account op Trustpilot.

Ontmoet ons Support Team hier: