Hoe kan ik contact opnemen met het Support Team van Trustpilot?

Er zijn meerdere manieren om in contact te komen met het Support Team van Trustpilot. Zo is er het contactformulier, live chat en telefonische ondersteuning. We adviseren u allereerst een kijkje te nemen op onze support site, https://support.trustpilot.com/hc/nl, waar u genoeg up-to-date artikelen en handleidingen kunt vinden over relevante vragen, antwoorden of eventuele problemen met betrekking tot uw account en Trustpilot.

Ons Support Team werkt onvermoeibaar om een service op topniveau te leveren door voortdurend oplossingen te bieden, assistentie te verlenen en het beste advies te geven bij ieder probleem dat aan ons wordt voorgelegd. We zijn een internationaal team met ervaren en gedreven mensen, momenteel actief in Kopenhagen, Londen, Berlijn, New York en Denver.

Dagelijks behandelen we meerdere problemen, vragen of verzoeken van onze gebruikers. We hebben de kennis en expertise in huis om problemen op te lossen en te verzekeren dat u een goede Trustpilot ervaring heeft.

Contactformulier

Stuur ons een bericht via ons contactformulier en we zullen contact met u opnemen om uw verzoek te behandelen.

Wanneer uw bericht buiten kantoortijden is verstuurd (zie hieronder het overzicht), zult u een reactie ontvangen zodra het Support Team weer op kantoor is.

Live Chat

Gebruik onze Live Chat functie om direct een gesprek te starten met een van onze teamleden.

U heeft toegang tot de Live Chat functie via de Support Sectie en de Business app, door op het icoon rechts onderaan het scherm te klikken.

Telefoon

Gebruikers met een Pro of Enterprise abonnement kunnen het Trustpilot Support Team direct per telefoon bereiken.

Het nummer kunt u linksonder in uw Business Account vinden.

Kantoortijden

We bieden speciale ondersteuning aan vanuit onze wereldwijde kantoren tussen 9.00 en 24.00 CET.

Onze kantoren hebben op iedere locatie verschillende openingstijden:

• Londen: maandag - vrijdag, 9.00 -18.00 (GMT)
  • Kopenhagen: maandag - vrijdag, 9.00 -16.30 (CET)
  • Berlijn: maandag - vrijdag, 9.00 -16.30 (CET)
  • New York: maandag - vrijdag, 9.00 -18.00 (UTC -5)
  • Denver: maandag - vrijdag, 8.30 -17.00 (UTC -7)

Maak kennis met ons Support Team

Met kantoren in Londen, Kopenhagen, Berlijn, New York en Denver, hebben we het meest vriendelijke team met de beste expertise in huis, en gedreven om klanten en bedrijven dagelijks te woord te staan om het allerbeste uit hun Trustpilot ervaring te halen.

Hier is het Trustpilot Support Team: