Het support-team van Trustpilot

Verbeter je online reputatie om nieuwe klanten aan te trekken en huidige klanten terug te laten keren. Aan de slag

Heb je een vraag over ons platform? Zoek je naar een oplossing voor een technisch probleem? Het support-team van Trustpilot kan je advies en hulp bieden.

Onze deskundige support-agents kennen het platform door en door. Ze helpen je graag met praktische zaken, zoals het claimen van je bedrijfsprofiel of het opnieuw instellen van je wachtwoord. Ook kunnen ze jou en developers bijstaan bij lastigere onderwerpen, zoals het instellen van de AFS, API's en onze integraties.

Als je hulp nodig hebt met het rapporteren van een review of bedrijf, kun je hier contact opnemen met ons Content Integrity-team.

Afhankelijk van je pakket, kun je een terugbelverzoek van het support-team aanvragen. Je wordt hoe dan ook altijd geholpen door een van onze klantvriendelijke supportmedewerkers.

De medewerkers staan van maandag tot en met vrijdag op de volgende tijden voor je klaar:

Tijdzone Openingstijden
CET 9.00 uur tot middernacht
GMT 8.00 uur tot 23.00 uur
EST 3.00 uur tot 18.00 uur
MST 1.00 uur tot 16.00 uur

Je kunt op verschillende manieren contact opnemen. Blader door de onderstaande opties. 

Contactformulier

Iedereen kan een bericht sturen via ons contactformulier. Wanneer je je aanvraag hebt ingediend, neemt één van onze supportmedewerkers zo spoedig mogelijk contact met je op.

Als je een aanvraag buiten onze openingstijden hebt gestuurd, nemen we de volgende werkdag contact met je op.

Livechat

Met de livechat begin je direct een gesprek met iemand van het support-team. Het is een geweldige manier om snel hulp te krijgen bij een dringend probleem of korte vraag.

Je hebt toegang tot de livechat via je Trustpilot Business-account.

Klik op de knop HULP NODIG? (de blauwe knop met het vraagteken) in de rechterbovenhoek van het scherm, of op de groene knop Help rechtsonder in het scherm. Volg vanaf daar de instructies om met een agent te praten. 

Trustpilot Business-account met livechatknoppen

Om gebruik te kunnen maken van de live chat-functie, kan het zijn dat je je huidige abonnement moet upgraden.

Telefoon

Bij bepaalde pakketten kan een support-medewerker je terugbellen.  In Trustpilot Business zie je een vraagteken rechtsboven. Klik op Terugbelverzoek. Vul de informatie in en iemand neemt zo snel mogelijk contact met je op. 

Related articles