Hoe voegt u een TrustBox toe in Shopify? Volgen

Open Alle

Deze handleiding is voor Shopify gebruikers die een TrustBox willen implementeren op hun website.

In Shopify worden TrustBoxen toegevoegd als aangepaste snippets. Door een nieuwe snippet toe te voegen, kunt u de content van uw winkel creëren en aanpassen. Daarnaast kunt u HTML, Javascript en CSS naar eigen keuze toevoegen in Shopify.

Hoe kunt u een TrustBox toevoegen aan uw website:
  1. Navigeer naar Online Winkel / Thema's.
  2. Klik op ...en daarna Edit HTML/CSS.
  3. Kies Add a new snippet.
  4. Creëer een nieuwe snippet voor het tekstgedeelte (body part) van de code snippet van Trustpilot, door de naam van de TrustBox in te voeren die u wilt implementeren, bijvoorbeeld de carouseltrustboxbody. Kies vervolgens Create snippet.
  5. Ga naar Integraties in uw business account en selecteer de TrustBox Bibliotheek.
  6. Vind de TrustBox die u wilt implementeren en klik op Lees meer voor meer instructies.
  7. Kopieer het tekstgedeelte (body part) van de TrustBox code snippet.
  8. Plak het tekstgedeelte (body part) van de code snippet in de nieuwe code snippet carouseltrustboxbody.
  9. Klik op Opslaan.
  10. Herhaal stap 3 tot en met 9, maar noem dit keer uw snippet met script in plaats van body, bijvoorbeeld carouseltrustboxscript
  11. Kopieer nu het script deel van de code snippet van de TrustBox.
  12. Onder Layout selecteer standaard theme.liquid of de layout naar eigen keuze.
  13. Plaats {% include 'trustboxscript' %} tussen <head></head>
  14. Plaats {% include 'carouseltrustboxbody' %} waar u de TrustBox wilt weergeven, bijvoorbeeld tussen <body</body>.
  15. Uw TrustBox hoort nu op uw website te verschijnen.
Hoe u meerdere TrustBoxen aan uw website kunt toevoegen:

De eerste sectie van dit artikel beschrijft hoe u een TrustBox kunt implementeren op uw website door bijvoorbeeld de Carousel TrustBox te gebruiken. De tweede sectie van dit artikel zal beschrijven hoe u nog een TrustBox kunt implementeren, bijvoorbeeld door gebruik van de Horizontal TrustBox.

Let op dat we u in onze TrustBox Bibliotheek voorzien van voorgestelde plaatsingen voor iedere TrustBox.
  1. Creëer een nieuwe snippet voor een Horizontal TrustBox body door de stappen 4 tot en met 9 te volgen in Hoe kunt u een TrustBox toevoegen aan uw website.
  2. Navigeer naar theme.liquid onder Voeg een nieuwe snippet toe.
  3. Plaats de {% include 'Horizontaltrustboxbody' %} om zo aan te geven dat u de TrustBox zal tonen tussen <footer</footer>. bijvoorbeeld boven de paypal knop.
  4. Beide TrustBoxen zullen nu getoond worden op uw website.
Hoe kunt u een TrustBox verwijderen van uw website
  1. Navigeer naar theme.liquid onder layout.
  2. Verwijder de code snippets die u eerder heeft toegevoegd tussen <head></head> in stap 13 en <body></body> in stap 14 (bekijk: Hoe kunt u een TrustBox toevoegen aan uw website).
  3. Klik op Opslaan.
  4. Navigeer naar snippets.
  5. Selecteer de snippets die u wilt verwijderen.
  6. Klik op het prullenbak icoon.
  7. Klik op Verwijderen om de snippet(s) permanent te verwijderen.