Handleiding: Importeer en integreer externe productbeoordelingen die niet van Trustpilot afkomstig zijn Volgen

Heeft uw bedrijf productbeoordelingen verzameld bij een andere dienst dan Trustpilot? Dan heeft u nu de optie om deze productbeoordelingen te importeren naar Trustpilot.

Het is eenvoudig om uw externe productbeoordelingen te importeren - het enige wat u hoeft te doen is ons een tekstbestand leveren in het volgende formaat en de volgende velden scheiden door puntkomma's:

• Naam consument
  • Productnaam
  • SKU
  • Inhoud beoordeling
  • Sterwaardering (1 tot 5 zonder decimalen)
  • Datum/tijd aangemaakt (Let op: Dit veld is optioneel en zal aan het ISO 8601 formaat moeten voldoen, voorbeeld: 2015-11-21T01:51:17+00)

Verstuur het bestand naar uw accountmanager en wij zullen de import afhandelen zodra we het tekstbestand ontvangen. Zorg ervoor dat het bestand de correcte bestandsindeling heeft met informatie in deze volgorde: naam consument, productnaam, SKU, inhoud beoordeling, sterwaardering, en de datum/tijd waarop de beoordeling is aangemaakt. We laten u zo spoedig mogelijk weten wanneer de import succesvol is afgerond, vervolgens hebben we nog een paar dagen nodig voor het proces en ter verificatie. Eenmaal voltooid, kunt u al uw geïmporteerde externe productbeoordelingen integreren in uw website.

Na de import

Al uw productbeoordelingen zullen verzameld worden in twee aparte API calls, één met uw geïmporteerde externe productbeoordelingen en de ander met uw Trustpilot productbeoordelingen..

Hoe u gemakkelijk productbeoordelingen van Trustpilot en geïmporteerde productbeoordelingen kunt integreren

De Product Reviews MultiSource TrustBox is de eenvoudigste manier om al uw Trustpilot en externe productbeoordelingen te importeren en te tonen van een bepaald product. Deze TrustBox is ook verkrijgbaar in een SEO versie, de Product Reviews Multisource SEO, waardoor u SEO voordelen kunt krijgen met al uw productbeoordelingen.

SEO voordelen

Afhankelijk van uw integratie kunnen de geïmporteerde externe productbeoordelingen een SEO voordeel bieden, mits ze correct geïntegreerd zijn met schema.org rich snippets. Houd er rekening mee dat het herhalen van inhoud een negatief SEO effect kan hebben, dus we raden aan om alleen individuele beoordelingen vanuit één plaats te tonen. Lees meer over productbeoordelingen en SEO.

Sterwaarderingen

• Organische zoekopdracht: Als de implementatie correct is uitgevoerd, zullen de sterwaarderingen voor uw bestaande producten in de organische zoekresultaten te vinden zijn. Lees hier meer.
  • Betaalde zoekresultaten/Google AdWords: Bedrijven kunnen Google AdWords gebruiken om bepaalde zoekresultaten te promoten. Producten met sterwaarderingen (in organische zoekresultaten) worden weergegeven in Google AdWords.
  • Google Shopping en Product Listing Ads: Trustpilot zal niet uw geïmporteerde (externe) productbeoordelingen naar Google toevoeren. Uw bedrijf heeft de optie om dat zelf te doen, of u kunt voor ondersteuning uw vorige dienst van productbeoordelingen benaderen. Een vorige leverancier van beoordelingen is verplicht uw beoordelingen te blijven toevoeren naar Google tot 12 maanden nadat uw contract is beëindigd.

Integratiehandleiding

Dit is een handleiding voor developers waarmee u externe productbeoordelingen op uw webpagina kunt importeren.
  • U kunt zo veel mogelijk productbeoordelingen importeren als u wilt, maar het is een eenmalige operatie.
  • De geïmporteerde productbeoordelingen zullen alleen zichtbaar zijn op uw website.
Let op: volgens de juridische voorwaarden, afgesproken bij uw aanmelding bij Trustpilot, is het alleen toegestaan om productbeoordelingen te importeren waar u recht op heeft om te gebruiken.

Dit zijn de methoden die u toestaan om uw externe en Trustpilot productbeoordelingen te integreren:

Hoe krijgt u een overzicht van uw Trustpilot productbeoordelingen?

Begin met het tonen van alle sterwaarderingen van al uw Trustpilot productbeoordelingen voor een bepaald product. De API genaamd 'product reviews summary' bevat informatie over ster gemiddelden, verdeling van de sterren en het totale aantal beoordelingen.

De API documentatie voor deze sectie kan hier gevonden worden.

Hoe kunt u uw Trustpilot productbeoordelingen ophalen

Nu kunt u de productbeoordelingen weergeven die u hebt verzameld met Trustpilot. Uw klanten kunnen alle inhoud van de beoordelingen zien; de datum waarop deze is aangemaakt, de individuele sterwaardering en tot slot de naam van de klant die een productbeoordeling schreef.

De API documentatie voor deze sectie kan hier gevonden worden..

Hoe krijgt u een overzicht van geïmporteerde externe productbeoordelingen?

U kunt een overzicht van uw geïmporteerde externe productbeoordelingen krijgen door deze API voor een enkele SKU of meerdere SKU's te gebruiken. U kunt deze informatie gebruiken om de algehele sterwaardering voor een bepaald product te tonen. Het overzicht bevat informatie over ster gemiddelden, verdeling van de sterren en het totale aantal beoordelingen.

Hoe krijg ik geïmporteerde externe productbeoordelingen?

U kunt uw geïmporteerde externe productbeoordelingen verkrijgen via deze API, met gebruik van business unit ID of SKU's. De data opgehaald van de API bevat een reeks aan individuele productbeoordelingen, inclusief de volgende details: naam van de beoordelaar, aanmaakdatum, sterwaardering en de tekst van de beoordeling.

U heeft toegang tot de 'Get product reviews' API documentatie hier.