Hoe kun je uitnodigingsherinneringen versturen?

• Free
  • Lite
  • Pro
  • Enterprise
Deze functie is ook beschikbaar in ons Free pakket! Probeer het vandaag!

Wil je je klanten eraan herinneren om een review te schrijven? Stuur een uitnodigingsherinnering om mensen aan te sporen om je feedback te geven.

Stuur uitnodigingsherinneringen naar klanten die niet gereageerd hebben op de originele e-mailuitnodiging. Door het activeren van de uitnodigingsherinneringen-functie, geef je klanten een extra mogelijkheid om een review te plaatsen. Door middel van uitnodigingsherinneringen kan je huidige conversieratio met 35% toenemen.

Configureer een uitnodigingsherinnering

1. Ga naar je Trustpilot Business-account > Reviews verzamelen > Uitnodiging instellingen en klik vervolgens op Timing en frequentie. Schakel Uitnodigingsherinneringen in.
  2. In het dropdown-menu, kies na hoeveel dagen een herinnering moet worden gestuurd en klik op Wijzigingen opslaan.

De herinnering zal worden gestuurd vanuit je originele afzender e-mailadres, indien een klant na het gekozen aantal dagen geen review heeft geplaatst.

De inhoud van het uitnodigingsherinneringen template kan niet worden aangepast, en het gebruikt dezelfde taalinstellingen als het geoptimaliseerde uitnodigingstemplate.

Opmerking: wanneer je uitnodigingsherinneringen uitschakelt, zullen er geen geplande herinneringen worden verzonden.

Hier is een voorbeeld van een uitnodigingsherinnering: