Handleiding: BigCommerce Applicatie

De BigCommerce app is er een uit de serie van apps die we gebouwd hebben om bedrijven zo efficiënt mogelijk klanten uit te nodigen een beoordeling op Trustpilot achter te laten. De structuur van deze applicatie staat Trustpilot toe om alle benodigde data rechtstreeks uit de webshop van het bedrijf te verkrijgen en deze data door te geven aan onze uitnodigingsservice.

Enkele belangrijke punten om te weten over de BigCommerce app:

• De app gebruikt BigCommerce's webhook (pagina is in het Engels). De app heeft toegang nodig tot de volgende onderdelen om beoordelingsuitnodigingen te versturen:
    • Bekijk bestellingen
    • Bekijk producten
    • Bekijk algemene winkel informatie
    • Bekijk algemene informatie van de klant (naam & e-mail)
    • Bekijk en wijzig de algemene winkel informatie (Deze informatie zal alleen gebruikt worden om uw klanten uit te nodigen om een beoordeling op Trustpilot achter te laten.)
  • De app creëert Trustpilot uitnodigingen bij iedere nieuwe bestelling die in uw BigCommerce webshop is geplaatst. Houd er rekening mee dat het mogelijk is om...
    • de uitnodiging te vertragen tot maximaal 3 maanden
    • productbeoordelingen samen met verkopersbeoordelingen
    • Uw voormalige klanten uit te nodigen (tot één jaar geleden)
    • uw AFS uit te schakelen wanneer u de BigCommerce app implementeert (aanbevolen)

Stap voor stap instructie voor het instellen van de BigCommerce app:

VERBINDING MAKEN

1. Ga in uw Business account naar Integraties > Apps kies BigCommerce en klik op Verbind nu
  2. U wordt doorverwezen en gevraagd om in te loggen op uw BigCommerce account als u nog niet ingelogd bent.
  3. Installeer de Trustpilot Reviews app door te klikken op de Install knop
  4. Bevestig de Trustpilot Reviews app installatie door te klikken op Confirm

Door Trustpilot Reviews te installeren, geeft uw bedrijf Trustpilot toegang tot:

• Bekijk bestellingen
  • Bekijk producten
  • Bekijk algemene winkel informatie
  • Bekijk algemene informatie van de klant (naam & e-mail)
  • Bekijk en wijzig de algemene winkel informatie
  1. Selecteer de webshop die u wilt integreren met de Trustpilot Reviews app.

Let op: deze stap is alleen van toepassing als u meer dan één website geregistreerd heeft bij Trustpilot.

INSTELLEN

1. Nadat u uw website heeft verbonden met de Trustpilot Reviews app, wordt u doorgestuurd naar de Instellingen pagina, waar u de Uitnodiging Instellingen kunt configureren.
  • Naam Afzender en E-mail Afzender: De Afzender informatie die in de inbox van uw klanten verschijnt wanneer ze de beoordelingsuitnodiging ontvangen (Let op: Momenteel zal de E-mail Afzender altijd standaard ingesteld zijn als "noreply.invitiations" Trustpilot e-mail.)
  • Antwoord-op E-mail: Het e-mailadres dat u wilt dat uw klanten gebruiken in reactie op uw uitnodiging. (Beantwoordde e-mails kunnen toegevoegd en geverifieerd worden via de Automatische Feedback Service pagina.)
  • Trustpilot Website: De Trustpilot site waar uw klanten naartoe worden gestuurd bij het schrijven van hun beoordeling.
  • Uitnodiging Trigger: De actie in BigCommerce die een nieuwe Trustpilot beoordelingsuitnodiging zal triggeren. De trigger die we momenteel ondersteunen is bij plaatsing van een nieuwe bestelling.
  • Zend vertraging: Het aantal dagen vanaf wanneer de uitnodiging is getriggerd tot wanneer het is verzonden (maximaal drie maanden).
  • Nodig voormalige klanten uit: Hierdoor kunt u voormalige klanten uitnodigen, van 7 dagen tot een jaar geleden. (Let op: Wanneer deze optie ontbreekt, heeft u deze stappen al in de instellingen doorlopen. Verbreek de integratie en start opnieuw om deze optie te krijgen.)

E-MAIL TEMPLATE

1. Kies het template dat u naar uw klanten wilt verzenden. De drop-down lijst met templates van uw template bibliotheek voor handmatige beoordelingsuitnodigingen. U heeft toegang tot uw handmatige beoordelingsuitnodigingen templates en kan ze bewerken in de Template Editor tab in uw Business account. Vind hier meer informatie.

Bekijk de e-mailuitnodiging door uzelf een test e-mail te sturen (alleen bij verkopersbeoordelingen). Voltooi de installatie door op Ga verder te klikken.

BEVESTIGING

1. Uw instellingen zouden nu voltooid moeten zijn en uw beoordelingsuitnodigingen zullen op korte termijn naar uw klanten verzonden worden. Van hieruit kunt u terug gaan om uw Bigcommerce app uitnodiging instellingen te bewerken.

Tip: Nu u gestart bent met het verzamelen van beoordelingen, lees dan meer over hoe u ze kunt tonen met een TrustBox

VERBINDING VERBREKEN

Wanneer u de verbinding met de app wilt verbreken, adviseren we u dit direct vanuit BigCommerce te doen. Wanneer u de verbinding verbreekt met het Trustpilot Business Dashboard nadat de installatie is voltooid, zal het niet volledig verwijderd worden in BigCommerce en u zult foutmeldingen zien wanneer u toegang toe de app wilt krijgen.

Bekende problemen

Wanneer de installatie is geannuleerd moet de app verwijderd worden (vanuit BigCommerce) en het installatieproces herstart worden.

Wanneer u tijdens de installatie op Terug of Vernieuwen klikt in uw browser wordt het proces geannuleerd. De app dient verwijderd te worden (vanuit BigCommerce) en het installatieproces moet herstart worden.