Hoe voegt u een TrustBox toe in PrestaShop?

Deze handleiding is voor PrestaShop gebruikers die een TrustBox willen implementeren op hun website.

Om content voor uw winkel te creëren en wijzigen, geeft PrestaShop uw de kans om content management modules te installeren. Wij hebben dit artikel gebaseerd op het gebruik van de gratis contentBox module, die u toestaat om HTML, JAVASCRIPT en CSS op iedere plek toe te voegen waar u binnen PrestaShop1.5 of PrestaShop1.6 wilt werken.

Let op: Trustpilot is niet aansprakelijk en biedt geen technische ondersteuning aan voor plug-ins van derde partijen.

Hoe kunt u de contentBox module voor PrestaShop downloaden en installeren

1. Ga naar http://contentbox.org en download de contentBox module.
  2. Ga naar het administratie gedeelte van uw winkel.
  3. Klik op Modules and Services en vervolgens Add a new module
  4. Kies het contentbox.zip bestand en klik Upload this module

Wanneer de module is geupload verschijnt het volgende bericht: The module was successfully downloaded.

1. Filter uw modules door contentbox en klik Install
  2. Selecteer Proceed with the installation

Nadat de installatie is voltooid verschijnt het volgende bericht: Module(s) installed successfully.

Hoe kunt u een TrustBox toevoegen aan uw website door de contentBox module te gebruiken

1. Ga naar Integraties in uw Trustpilot business account en selecteer de TrustBox Bibliotheek.
  2. Selecteer de TrustBox die u wilt implementeren en klik op Lees meer om de instructies te bekijken.
  3. Kopieer beide code snippets vanuit de TrustBox.

Let op: Lees het volgende artikel wanneer u meer details wilt hebben over hoe u een TrustBox implementeert.

1. Ga naar contentBox Configure en kies Tools, </> Source code
  2. Plak beide code snippets die u had gekopieerd in stap 3, klik Ok en Save
  3. Bezoek uw winkels website en controleer de voettekst om uw TrustBox te zien.

Let op: Standaard zal de contentBox de TrustBox in de voettekst van uw website plaatsen, maar u heeft de optie om het ergens anders op uw website te plaatsen. Bekijk de instructies: Hoe kunt u uw TrustBox naar een andere locatie verplaatsen (niet-standaard)

Hoe kunt u uw TrustBox naar een andere locatie verplaatsen (niet-standaard)

1. Ga naar het administratie gedeelte van uw winkel, klik op Modules and Services, filter uw modules door contentbox, klik Configure

en Manage hooks

1. Verwijder de displayFooter hook door op de pijl te klikken naast de Edit knop en selecteer Unhook

Nu is de hook displayFooter niet meer beschikbaar op de Positions lijst, en het volgende bericht zal verschijnen: The module was successfully removed from the hook

1. Klik op Transplant a module
  2. Selecteer de contentBox module, en verander deze naar de linker kolom, klik displayLeftColumn en klik Save

Het volgende bericht zal verschijnen: The module transplanted successfully to the hook.

1. Bezoek uw winkels website, klik op een van uw producten, bijvoorbeeld T-shirts, en scroll naar beneden om uw TrustBox te zien.
  2. Om de TrustBox te herpositioneren op de linker kolom van uw product, ga naar het administratie gedeelte van uw winkel > Modules and Services > Positions. Filter door contentBox en op de displayLeftColumn hook, sleep de contentBox module naar de gewilde locatie.
  3. Vernieuw de website van uw winkel en u kunt nu zien dat de TrustBox bovenaan de linker kolom is geplaatst.

Hoe u meerdere Trustboxen kunt toevoegen aan uw website door het gebruik van de contentBox module

In dit voorbeeld, zullen we u laten zien hoe u de TrustBox Carousel kunt toevoegen aan de hoofdpagina van uw website en de Horizontal TrustBox in uw voettekst. Let op dat we in onze TrustBox Bibliotheek u voorzien van suggesties voor de plaatsing van onze TrustBoxen.

1. Ga naar http://contentbox.org en klik op Generate your Module.

Let op dat Trustpilot niet aansprakelijk is en geen technische ondersteuning biedt voor plug-ins van derde partijen.

1. Kies Carousel voor de naam van de module en Trustpilot Carousel TrustBox voor de omschrijving. Klik vervolgens op Generate your Module om deze te downloaden.
  2. Herhaal nu stap 2 om de Horizontal TrustBox te implementeren. Kies Horizontal voor de naam van de module en Trustpilot Horizontal TrustBox voor de omschrijving.
  3. Om beide modules te uploaden, volg dan stap 1 en 2 in: Hoe kunt u een TrustBox toevoegen aan uw website door de contentBox module te gebruiken.

Let op: de naam van de module moet weergegeven worden bij contentBox.

1. Nu is uw Carousel TrustBox als standaard vervangen in uw voettekst. Om deze naar uw hoofdpagina te verplaatsen, volg stap 1 tot en met 4 in Hoe kunt u uw TrustBox naar een andere locatie verplaatsen (niet-standaard). Kies bij stap 4 de display Home hook.

Let op: de naam van de module moet weergegeven worden bij contentBox.

1. Vernieuw uw website en u kunt nu de Carousel Trustbox op uw hoofdpagina en in de voettekst van uw Horizontal TrustBox zien.

Hoe u de contentBox module van uw website kunt deïnstalleren of verwijderen

1. Ga naar het Administratie gedeelte van uw winkel
  2. Klik op Modules and Services, filter door contentBox en klik op Uninstall

De volgende boodschap zal verschijnen:Module(s) uninstalled successfully.

1. Klik Delete om de contentBox module te verwijderen

Let op: de naam van de module moet weergegeven worden bij contentBox.