Aan de slag met Trustpilot APIs Volgen

Haal het meeste uit Trustpilot's tools door uw systemen en applicaties te verbinden met onze API's.

Wat is een API?

Een API (Application Programming Interface) is een software-to-software interface. API's staan afzonderlijke software systemen toe om met elkaar te communiceren zonder onderbreking of kennis van een gebruiker. De taken zijn geautomatiseerd, waardoor u tijd en moeite bespaart op werkprocessen zoals bijvoorbeeld het verzenden van e-mailuitnodigingen naar klanten.

Wat kunt u doen met Trustpilot API's?

• Toon beoordelingen op uw website of marketingcampagnes
  • Integreer beoordelingen in uw CRM-systeem
  • Stuur beoordelingen naar uw support systemen om er vanuit hier direct op ze te kunnen reageren
  • Integreer uitnodigingen voor verkopers- en/of productbeoordelingen in uw e-mailcampagnes

Wat is de juiste manier om Trustpilot API's te gebruiken?

Trustpilot API's bieden veel flexibiliteit, op voorwaarde dat bedrijven onze integratie richtlijnen en merk richtlijnen naleven, en de bedrijven beoordelingen op een betekenisvolle, transparante en niet misleidende manier tonen.

Begin direct!

Developer vaardigheden zijn nodig om Trustpilot API's te integreren. Hier is onze API documentatie voor developers.

Neem contact op met uw accountmanager of ons Support Team en zij helpen u toegang te krijgen tot onze API's. Ze helpen u met het verkrijgen van een API key of API secret, die de identiteit van u of uw developer kan koppelen als gebruiker van onze API's. Dit biedt u toegang tot al uw Trustpilot content.

De API key of API secret mag niet gedeeld worden met derde partijen. Neem direct contact op met ons Support Team wanneer u denkt dat een derde partij toegang heeft tot uw API key of API secret. We zullen uw API toegangsgegevens ongeldig maken en u voorzien van nieuwe gegevens.

Voor meer informatie over Trustpilot API's, bezoek developers.trustpilot.com.

Voor partners

Wanneer u gebruik wilt maken van Trustpilot API's, maar u geen Trustpilot business klant bent, dan kunt u altijd een Service-partnerschap aanvragen. Om aanvraag te doen, bezoek onze partner site en vul het formulier in om een terugbelverzoek te krijgen van een van onze Partner Managers.