Trustpilots Shopify-integratie installeren

Deze functie is onderdeel van het Free-pakket.

Aan de slag

Met onze Shopify-integratie kun je het verzamelen van bedrijfs- en productreviews automatiseren, meerdere TrustBox-widgets toevoegen en klanten vragen om reviews te schrijven. In dit artikel lees je hoe je aan de slag gaat.

Opmerking: Er is momenteel geen sandbox-omgeving beschikbaar voor testdoeleinden. Deze integratie werkt niet met Internet Explorer.

De integratie installeren

1. Ga in Trustpilot Business naar Integraties > Ecommerce > Shopify.
  2. Voer je Shopify-domein in het daarvoor bestemde tekstveld en klik op Verbind.
  3. Shopify zal in een nieuw venster openen. Selecteer je bedrijfseenheid in het dropdown-menu.
  4. Vink het selectievakje aan om de algemene voorwaarden te aanvaarden. Klik op Confirm.

De integratie beheren

Eenmaal geïnstalleerd, zal Trustpilot Reviews beschikbaar zijn in het Apps-tabblad in je Shopify admin panel. Hier kun je je instellingen beheren, review-uitnodigingen opzetten, en een TrustBox toevoegen aan je webpagina's.

Volgende: Trustpilots Shopify-integratie: review-uitnodigingen verzenden