Shopify Applicatie Volgen

De Shopify Applicatie is de ideale app om voor bedrijven klanten uit te nodigen om een beoordeling op Trustpilot achter te laten. De structuur van deze applicatie staat Trustpilot toe om alle benodigde data rechtstreeks uit de Shopify webwinkel van onze klant te halen en deze data door te geven aan onze uitnodigingsservice.

Een aantal belangrijke dingen om te weten over de app:

• De app gebruikt Shopify’s webhook events en vraagt om de volgende toestemmingen om beoordelingsuitnodigingen te kunnen versturen:
    • Lees Products, Variants, en Collections
    • Lees Orders, Transactions, en Fulfillments
  • De app triggert een Trustpilot uitnodiging wanneer een nieuwe order is gecreëerd in uw Shopify webwinkel.
    • Nieuw gecreëerde Shopify order = getriggerde beoordelingsuitnodiging.
    • De mogelijkheid om een vertraging in te stellen van maximaal 90 dagen.
    • Mogelijk om productbeoordelingen samen met de verkopersbeoordelingsuitnodiging te verzamelen.
    • Aanvullende uitnodiging triggers: Order Verzonden (Fulfilled).
  • Momenteel nodigt de applicatie nieuwe klanten en terugkomende klanten uit, afhankelijk van uw specifieke uitnodiging instellingen.
  • Aanbevolen dat klanten AFS afsluiten tijdens het implementeren van de Shopify App.

Stap voor Stap instructies voor het installeren van de Shopify App

VERBIND

1. klik vanuit het e-commerce apps verbind scherm op Shopify.
  2. Voer de URL van uw winkel in en klik op Verbind. De winkel URL die u invoert moet hetzelfde zijn als het ingestelde Primary Domain in Shopify:
  3. U wordt gevraagd om in te loggen op uw Shopify account en de Trustpilot app te installeren

INSTALLATIE

1. Na de installatie wordt u doorverwezen naar de Instellingen pagina van de app binnen onze Business tool, waar u uw uitnodiging instellingen naar keuze kunt opzetten
    • Naam Afzender en E-mail Afzender: De informatie van de afzender die in de inbox van uw klanten verschijnt wanneer ze een beoordelingsuitnodiging ontvangen. (Let op: momenteel is de E-mail Afzender standaard ingesteld als noreply.invitations Trustpilot e-mail.)
    • Antwoord op E-mail: Het e-mailadres dat u wilt dat uw klanten gebruiken wanneer ze willen reageren op uw uitnodiging. (Antwoord op e-mails kunnen toegevoegd en geverifieerd worden via de Uitnodigen van klanten pagina in uw Dashboard.)
    • Trustpilot Website: De taal van de landingspagina waar uw klanten naartoe gestuurd worden wanneer ze een beoordeling schrijven. Trustpilot heeft verschillende websites voor verschillende geografische locaties die de taal veranderen, bijvoorbeeld dk.trustpilot.com is de Deense Trustpilot website.
    • Uitnodiging Trigger: De handeling in Shopify die een nieuwe Trustpilot beoordelingsuitnodiging zal pushen. De pushmomenten die we momenteel ondersteunen worden gestimuleerd bij een geplaatste of verstuurde order.
    • Verzend Vertraging: Het aantal dagen dat u tussen het verzenden en ontvangen van de beoordelingsuitnodiging wilt instellen (maximaal 90 dagen).
    • Wilt u ook uitnodigingen voor productbeoordelingen toevoegen? Wanneer u gebruik maakt van productbeoordelingen, dan kunt u Yes selecteren om ook een uitnodiging voor een productbeoordeling te versturen.
    • Wilt u voormalige klanten uitnodigen? Biedt u de mogelijkheid voormalige klanten uit te nodigen, klanten die 7 dagen tot een jaar geleden een aankoop bij u hebben gedaan. (Wanneer deze optie ontbreekt, heeft u al een keer de instellingen aangepast. zet de integratie dan stop en start opnieuw.)

E-MAIL TEMPLATE

1. Selecteer het e-mail template dat u naar klanten wilt sturen. De templates die hier in de lijst staan komen uit uw Kickstart templates bibliotheek. (U heeft toegang tot uw handmatige beoordelingsuitnodigingen en u kunt deze bewerken in de Template Editor in uw Business Account. Vind hier meer informatie.)

Om de voorvertoning van de e-mail te bekijken kunt u uzelf een test per e-mail verzenden (dit geldt alleen voor verkopersbeoordelingen.)

BEVESTIGING

1. Klik op Yes, verstuur uitnodigingen. Dat is alles! De instellingen zijn compleet en beoordelingsuitnodigingen worden nu verzonden vanuit de winkel, wanneer een nieuwe order is geplaatst of verstuurd, afhankelijk van de configuratie. Vanuit hier kunt u naar de Uitnodiging Geschiedenis.

Tip: Nu uw gestart bent met het verzamelen van beoordelingen, lees dan meer over hoe u ze kunt tonen met een TrustBox