Magento applicatie - De meest voorkomende foutmeldingen en oplossingen

Heeft u problemen met het integreren van de Magento app? Dit artikel voorziet u van een lijst met de meest voorkomende foutmeldingen en problemen die u kunt tegenkomen en hoe u deze kunt oplossen.

Om te beginnen moet u ervoor zorgen dat Magento is ingesteld op de WS-I compliance mode. Dit is standaard voor Magento, maar u weet het nooit, het kan uitgeschakeld zijn op uw website. Zo niet, dan kunt u hopelijk uw foutmelding of probleem hieronder vinden.

Veelvoorkomende foutmeldingen en oplossingen

Access denied/Forbidden

Uw gebruikersnaam of API key kan onjuist ingevoerd zijn, dus u moet het opnieuw proberen.

Wrong XML content type/Zero length response

Uw SOAP API documenten zijn niet op de juiste wijze geformatteerd of leeg. Zorg ervoor dat ze niet leeg zijn en gebruik een XML formaat met UTF8-codering.

SOAP-ERROR: Parsing WSDL

De WSDL compressie is niet geactiveerd of werkt gewoon niet op uw API. Zorg dat het geactiveerd is en op de juiste manier draait.

This may not be an API URL/0 SOAP extension is not loaded/No endpoint listening

SOAP is niet geïnstalleerd of werkt niet onder uw Magento server. Zorg ervoor dat het geactiveerd is en op de juiste manier wordt uitgevoerd.

Magento connection error: Timeout/Magento connection error: undefined

Uw server voldoet niet aan Magento's verwachte reactietijd, dus u dient actie te ondernemen om dit te verbeteren.

Procedure salesOrderList not present

The SalesOrderList in Magento ontbreekt of is beschadigd. Zorg ervoor dat het weer werkt.

Product not exists

Deze foutmelding zal optreden als de versie van Magento die u gebruikt een spelfout in het productveld bevat. U kunt dit oplossen door uw Magento account bij te werken.

Veelvoorkomende problemen en oplossingen

Mijn productbeoordeling URL's geven een 404 foutmelding

Uw integratie gebruikt zowel eenvoudige als complexe producten, dus u dient de eenvoudige product URL's door te linken naar de corresponderende complexe product URL.

Ik heb mijn integratie geïnstalleerd, maar er worden geen uitnodigingen gecreëerd

Indien de app kan verbinden maar niet in staat is om uitnodigingen te creëren, dan heeft de gebruiker in deze rol waarschijnlijk geen toegang. Controleer of de gebruiker die voor de app is gecreëerd de juiste toegang heeft.

Sommige data in Magento ontbreekt of is beschadigd - Hoe zal dit effect hebben op de uitnodigingen?

Wanneer data ontbreekt of beschadigd is, zal Trustpilot alsnog proberen om de uitnodiging te versturen. Wanneer de ontbrekende of beschadigde data het verzenden van uitnodigingen verhindert, zal het verwijderd worden en niet in de Uitnodiging Geschiedenis van uw Trustpilot Business Account terug te vinden zijn.

Ik kan Trustpilot niet whitelisten in mijn firewall

Trustpilot's IP adressen veranderen vaak (ze zijn niet statisch). Dus voor het whitelisten van een user agent gebruiken we: TrustpilotMagentoIntegrationService/1.0 (+https://www.trustpilot.com)

Trustpilot is niet aansprakelijk voor links in dit artikel die naar websites van derde partijen verwijzen, inclusief de inhoud naar andere websites doorgelinkt vanuit dit artikel.