Het ingesloten reviewformulier instellen

Deze functie maakt deel uit van de add-on Connect.

Krijg toegang

Met Trustpilots ingesloten reviewformulier kunnen klanten reviews rechtstreeks vanaf je website plaatsen. Lees hier hoe je het formulier toevoegt.

Wat is het ingesloten reviewformulier?

Het ingesloten reviewformulier is een variant van een Trustpilot-reviewformulier. Het kan worden geïntegreerd in het afrekenproces op je bedrijfswebsite.

Dat is handig — klanten kunnen zonder je website te verlaten al meteen tijdens het betaalproces een review schrijven. Een voorbeeld:

Opmerking: Het ingesloten reviewformulier is responsief en geschikt voor mobiele apparaten. Het is een standaardformulier dat je niet kunt configureren.

Het formulier insluiten op je website

1. Ga naar je Trustpilot-bedrijfsprofiel, klik op Schrijf een review en kopieer de URL van het formulier. Bijvoorbeeld: https://nl.trustpilot.com/evaluate/JeWebsiteNaam.nl
  2. Voeg embed/ toe aan de URL na evaluate/ en vóór de naam van de website. Bijvoorbeeld: https://nl.trustpilot.com/evaluate/embed/JeWebsiteNaam.nl
  3. Maak een iframe op je website waarin deze URL wordt geladen.
Let op: het gebruik van het geïntegreerde reviewformulier is beperkt en de implementatie staat geen communicatie toe tussen je website en de Trustpilot-website.

Toestemming voor cookies

Het ingesloten reviewformulier maakt gebruik van cookies. Je moet je gebruikers dus om toestemming vragen. Anders kun je het formulier niet op je website gebruiken.

Deze toestemming wordt in elk land op een andere manier verzameld en hangt dus af van de locatie van de gebruiker. De toestemming wordt in categorieën verdeeld op basis van het doel van de cookies.

Het ingesloten reviewformulier gebruikt cookies uit de volgende categorieën:

1. Strikt noodzakelijke cookies
  2. Prestatiecookies
  3. Functionaliteitscookies

Je moet toestemming krijgen voor deze categorieën voordat je het ingesloten reviewformulier op je site kunt gebruiken.

Wil je in je cookiebanner vermelden welke cookies uit deze categorieën worden gebruikt? Of wil je meer lezen over wat deze categorieën betekenen? Neem dan een kijkje naar ons cookiebeleid.

Opmerking: De lijsten kunnen zonder kennisgeving worden veranderd. Controleer dus regelmatig op updates.