Neem een kijkje in ons Support Center voor meer informatie over Google Seller Ratings, Rich Snippets, TrustBoxen, productreviews en handleidingen voor het aanpassen van uw reviews en account instellingen.

Het Embedded Reviewformulier

Als klant van Trustpilot heb je de mogelijkheid om het Trustpilot reviewformulier op je website te plaatsen, zodat je klanten rechtstreeks vanaf je eigen website reviews kunnen plaatsen. Het is een versie van het reviewformulier speciaal ontworpen om geimplementeerd te worden in het check-out gedeelte binnen je eigen website.

Dit is van waarde voor je bedrijf omdat:

• klanten een review kunnen schrijven zonder je website te verlaten;
  • een review plaatsen een geintegreerd deel binnen je check-out proces zal worden.

Het Embedded Reviewformulier is zowel responsive als mobiel compatible.
Het Embedded Reviewformulier is standaard en niet te configureren.

Hoe kun je het Trustpilot reviewformulier aan je website toevoegen?

1. Zoek de Trustpilot URL op om een review te schrijven over je domein, bijvoorbeeld: https://www.trustpilot.com/evaluate/YourDomainName.com
  2. Voeg embed/ toe aan URL na evaluate/ en vóór de domeinnaam, bijvoorbeeld: https://www.trustpilot.com/evaluate/embed/YourDomainName.com
  3. Maak een iframe aan op je website die deze URL laadt.

Implementatie

We raden aan om Unieke Links of Business Generated Links te gebruiken bij het insluiten van het formulier, aangezien je klanten dan niet hoeven in te loggen met een Facebook- of mailaccount om hun review te kunnen verifiëren.

Het Embedded Reviewformulier kan met de programmatisch gegenereerde Unieke Links worden gebruikt, maar niet met de Unieke Links die gemaakt zijn via de API’s.

Hieronder volgt een voorbeeld van een embedded link:

https://www.trustpilot.com/evaluate/embed/YourDomainName.com?a=1234&b=dGVzdEBlbWFpbC5jb20=&c=customername&e=da02507717210d2c05f32fbb26

Hoe kun je het Trustpilot Reviewformulier op je website implementeren door het gebruik van Unieke Links?

1. Volg de normale procedure om de Unieke Link te genereren en voeg embed/ toe na evaluate/
  2. Je kunt nog steeds gebruikmaken van de Unieke Links, zonder het Embedded Reviewformulier - Embed alleen wanneer je de link in een iframe laadt.
  3. Om de Unieke Link-functie te gebruiken dien je verplicht het e-mailadres van de klant te verifiëren. Tevens is het verplicht de aankoopervaring van de klant te documenteren. Zie onze Bedrijfsrichtlijnen voor meer informatie.
  4. Een Unieke Link moet niet via een browser worden gegenereerd, om er zeker van te zijn dat de secret key niet beschikbaar is voor derden.

Je 'Dankjewel'-pagina zal als volgt verschijnen:

Gebruik van het Embedded Reviewformulier is beperkt en de implementatie hiervan zal niet je parent web site (jouw site) en de Trustpilot-website laten communiceren met elkaar.