Het Embedded Reviewformulier

Deze functie maakt deel uit van de add-on Connect.

Krijg toegang

Als klant van Trustpilot heb je de mogelijkheid om het Trustpilot reviewformulier op je website te plaatsen, zodat je klanten rechtstreeks vanaf je eigen website reviews kunnen plaatsen. Het is een versie van het reviewformulier speciaal ontworpen om geimplementeerd te worden in het check-out gedeelte binnen je eigen website.

Dit is van waarde voor je bedrijf omdat:

• klanten een review kunnen schrijven zonder je website te verlaten;
  • een review plaatsen een geintegreerd deel binnen je check-out proces zal worden.

Het Embedded Reviewformulier is zowel responsive als mobiel compatible.
Het Embedded Reviewformulier is standaard en niet te configureren.

Hoe kun je het Trustpilot reviewformulier aan je website toevoegen?

1. Zoek de Trustpilot URL op om een review te schrijven over je domein, bijvoorbeeld: https://www.trustpilot.com/evaluate/YourDomainName.com
  2. Voeg embed/ toe aan URL na evaluate/ en vóór de domeinnaam, bijvoorbeeld: https://www.trustpilot.com/evaluate/embed/YourDomainName.com
  3. Maak een iframe aan op je website die deze URL laadt.

Hieronder volgt een voorbeeld van een embedded link:

https://www.trustpilot.com/evaluate/embed/YourDomainName.com?a=1234&b=dGVzdEBlbWFpbC5jb20=&c=customername&e=da02507717210d2c05f32fbb26

Je 'Dankjewel'-pagina zal als volgt verschijnen:

Gebruik van het Embedded Reviewformulier is beperkt en de implementatie hiervan zal niet je parent web site (jouw site) en de Trustpilot-website laten communiceren met elkaar.