Het Embedded Beoordelingsformulier

Als klant van Trustpilot heeft u de mogelijkheid om het Trustpilot beoordelingsformulier op uw website te plaatsen, zodat uw klanten rechtstreeks vanaf uw eigen website beoordelingen kunnen plaatsen. Het is een versie van het beoordelingsformulier speciaal ontworpen om geimplementeerd te worden in het check-out gedeelte binnen uw eigen website.

Dit is van waarde voor uw bedrijf omdat:

• klanten kunnen een beoordeling schrijven zonder uw website te verlaten.
  • een beoordeling plaatsen zal een geintegreerd deel binnen uw check-out process worden.

Het Embedded Beoordelingsformulier is zowel responsive als mobiel compatible.
Het Embedded Beoordelingsformulier is standaard en niet te configureren.

Hoe kunt u het Trustpilot Beoordelingsformulier aan uw website toevoegen

1. Zoek de Trustpilot URL op om een beoordeling te schrijven over uw domein, bijvoorbeeld: https://www.trustpilot.com/evaluate/YourDomainName.com
  2. Voeg embed/ toe aan URL na evaluate/ en voor de domein naam, bijvoorbeeld: https://www.trustpilot.com/evaluate/embed/YourDomainName.com
  3. Maak een iframe aan op uw website die deze URL laadt.

Bedoelde Implementatie:

We kunnen het gebruik van Unieke Links aanbevelen wanneer u een formulier implementeert om er zeker van te zijn dat de klanten niet hoeven in te loggen met Facebook of email om een beoordeling te plaatsen.

Het Embedded Beoordelingsformulier kan gebruikt worden met de programmatisch gegenereerde unieke links maar niet de unieke links die gemaakt zijn via de API’s.

Beneden een voorbeeld van een embedded evaluatie link:

https://www.trustpilot.com/evaluate/embed/YourDomainName.com?a=1234&b=dGVzdEBlbWFpbC5jb20=&c=customername&e=da02507717210d2c05f32fbb26

Hoe kunt u het Trustpilot beoordelingsformulier op uw website implementeren door het gebruik van Unieke Links.

1. Volg de normale procedure om de Unieke Link te genereren en voeg embed/ toen na evaluate/
  2. U kunt nog steeds doorgaan met het gebruik maken van de Unieke Links, zonder het embedded beoordelingsformulier. - Embed alleen wanneer u de link in een iframe laadt.
  3. Om de unieke link feature te gebruiken dient u verplicht het email adres te verifieren van de gebruiker en ook is het verplicht de gebruiker’s aankoop ervaring te documenteren. - Zie ons bedrijf guidelines voor meer informatie.
  4. The generation of the unique link must happen server side and not in the browser to er zeker van te zijn dat de secret key niet beschikbaar is voor 3rd parties.

Uw 'Dank u pagina' zal als volgt verschijnen:

Gebruik van het Embedded Beoordelingsformulier is beperkt en de implementatie hiervan zal niet uw hoofd site (uw site) en de Trustpilot site laten communiceren met elkaar.