Productreviews - Diverse manieren om ze te verzamelen

Wil je je klanten uitnodigen om je product na aankoop te beoordelen? Gebruik dan onze tools, functies of e-commerce apps om je klanten uit te nodigen om een review over je bedrijf of product te plaatsen, of verstuur deze uitnodigingen via je eigen e-mail.

Verzamel bedrijfs- en productreviews met behulp van de Klanten Uitnodigen-functie

Ga naar je Business-account en selecteer de Uitnodigingen module. Hier kun je je klanten uitnodigingen door middel van een enkele e-mail om een productreview samen met een bedrijfsreview te plaatsen. Lees hier meer over deze uitnodigingsmethode

Verzamel bedrijfs- en productreviews met behulp van onze e-commerce apps

Met Trustpilots e-commerce apps kun je je klanten een uitnodiging versturen die een link bevat om een bedrijfsreview en één of meerdere productreviews te plaatsen. Dit framework voor onze applicaties staat Trustpilot toe om de benodigde data rechtstreeks uit je webshop te halen en die data door te geven aan onze uitnodigingsservice. Lees alle details hierover in de volgende artikelen:

Trustpilot review-uitnodigingen

Je kunt er ook voor kiezen om Trustpilot productreview-uitnodigingen te laten sturen naar je klanten. In dit geval zul je dat doen met behulp van onze API's.

Je verstuurt uitnodigingen naar je klanten met Trustpilots systeem voor e-mailtemplates. In de e-mail zetten we een link die de klant naar ons bedrijfsreviewformulier verwijst, en daarna naar ons productreviewformulier.

Gepersonaliseerde klantcommunicatie

Je kunt uitnodigingslinks in je e-mails plaatsen die direct na een aankoop worden verzonden. Op deze manier zijn de e-mail-uitnodigingen afkomstig van je eigen domein, in plaats van Trustpilots domein, maar zul je je klanten nog steeds wel rechtstreeks naar het reviewformulier doorsturen:

a) Verzamel een productreview door middel van een uitnodigingslink

Maak een uitnodigingslink voor productreviews met onze Create product review invitation link API en verwerk deze in je e-mailuitnodiging.

Klik hier voor meer informatie.

a) Verzamel zowel een product- als bedrijfsreview door middel van een uitnodigingslink

Maak een uitnodigingslink voor een productreview en bedrijfsreview samen met de volgende API's: Create product review invitation link en Generate service review invitation link.

Klik hier voor meer informatie.