Productbeoordelingen - Uitnodigingen

Het uitnodigen van uw klanten om een productbeoordeling te schrijven als een after-sales initiatief, geeft hen de mogelijkheid om producten die ze hebben gekocht op uw website te beoordelen en met sterren te waarderen.

Elke productbeoordeling die door een klant is geschreven, is een soort van advertentie voor uw bedrijf. Uw product en daarmee ook uw merk worden meer zichtbaar voor anderen, wat de klant vertrouwen geeft en bewust maakt van zowel uw bedrijf als de producten die u verkoopt.

Verzamel verkopers- en productbeoordelingen door het gebruik van de uitnodigingsmodule

Ga naar uw Business Account en selecteer de Uitnodiging module. Hier kunt u uw klanten uitnodigen om productbeoordelingen samen met een verkopersbeoordeling achter te laten, door eenmalig een e-mailuitnodiging te gebruiken. Lees meer over deze uitnodiging methode hier.

Verzamel verkopers- en productbeoordelingen door gebruik van Magento, WooCommerce, BigCommerce, PrestaShop of Shopify

Met Trustpilots Magento, WooCommerce, BigCommerce, PrestaShop en Shopify Applicaties kunt u klanten een uitnodiging sturen met een link om verkopersbeoordelingen of productbeoordelingen achter te laten op Trustpilot. Het systeem voor deze applicaties laat Trustpilot toe om de benodigde data direct vanuit uw webwinkel te halen, de data wordt direct doorgelinkt naar onze uitnodigingsservice. Alle verdere details zijn te vinden in de volgende artikelen:

De Trustpilot uitnodigingsservice

U kunt er ook voor kiezen om Trustpilot uw productbeoordeling uitnodigingen te laten versturen. Indien u deze optie selecteert, zult u onze APIs gebruiken om uitnodigingen naar uw klanten te versturen..
Uw klanten ontvangen een e-mail die door u is opgesteld met ons huidige systeem voor e-mailsjablonen. We voegen aan de e-mail een link toe die uw klanten naar ons verkopersbeoordeling formulier leidt en vervolgens naar ons productbeoordeling formulier.

Hiervoor genereert u eerst een productbeoordeling uitnodigingslink en vervolgens vraagt u een uitnodiging aan waar u de productbeoordeling link aan toevoegt als een parameter.

Uw eigen communicatiestroom met de klant

U kunt aan de e-mails die u na verkoop verstuurt links toevoegen die uw klanten leiden naar een productbeoordeling formulier. Op deze manier komen de uitnodigingsmails vanuit uw eigen domein in plaats van Trustpilots domein. U heeft ook de mogelijkheid om uw klanten rechtstreeks naar het productbeoordeling formulier te sturen.

a) Verzamel een productbeoordeling door middel van een uitnodigingslink

Creëer een productbeoordeling uitnodigingslink voor één of meerdere producten met onze ‘Create product review invitation link’ API en voeg deze toe aan uw uitnodigingsmail.

Klik hier voor meer informatie.

b) Verzamel een verkopers- en productbeoordeling vanuit een uitnodigingslink

Verzamel een verkopers- en productbeoordeling vanuit een uitnodigingslink door de volgende API's te gebruiken: ‘Create product review invitation link’ en ‘Generate service review invitation link'.

Klik hier voor meer informatie.