How to Guide: Verzamel een productbeoordeling door middel van een uitnodigingslink

U kunt links toevoegen aan productbeoordeling formulieren, rechtstreeks in uw communicatiestroom tussen bedrijf en klant. Het versturen van een productbeoordeling uitnodigingslink in een vervolg e-mail na de verkoop, geeft klanten een kans om de producten die ze hebben aangeschaft te beoordelen en met sterren te waarderen.

Om een uitnodigingslink te genereren, gebruikt u onze ‘Create product review invitation link’ API.

Genereer een uitnodigingslink door middel van onze ‘Create product review invitation link’ API

Door middel van deze API, kunt u een productbeoordeling uitnodigingslink creëeren voor één of meerdere producten.

Hier volgen de vereiste parameters die nodig zijn voor het genereren van een productbeoordeling uitnodigingslink (voor elke klant):

• Email - E-mailadres van de klant
  • Name - Naam van de klant
  • Reference-Id - De klants interne referentie (doorgaans de order-id)
  • Locale (country) - Het Trustpilot land domein. Bijvoorbeeld: en-US of nl-NL
  • Product-Url - De URL van het specifieke product op uw website
  • Name - Naam van het product
  • Sku - SKU code van het product

U kunt ook optionele parameters toevoegen, zoals:

• Image-URL - Afbeelding URL van het product. (Sterk aanbevolen omdat het de gebruikerservaring zal verbeteren.)
  • Brand - Merk van het product.

Uw API call zal u een URL link geven die u kunt toevoegen aan uw uitnodigingsmail.

Wanneer een klant op de link klikt, zal hij of zij doorgestuurd worden naar ons productbeoordeling formulier om beoordelingen achter te laten van het door u gespecificeerde product of producten.