Aan de slag gaan met Trustpilot Apps en Integraties

Trustpilot biedt een breed scala aan widgets, apps en integraties, die makkelijk zijn te implementeren en niet veel technische kennis vereisen.

Log in op uw Business Account om aan de slag te gaan, ga naar Integrations en kies het type integratie dat u wilt gebruiken. Bezoek voor verdere informatie de Apps pagina.

Hier zijn wat voorbeelden van de type integraties die Trustpilot aanbiedt:

TrustBox Widgets

TrustBoxen zijn Trustpilot's widgets - alleenstaande applicaties die op de snelste en eenvoudigste manier uw Trustpilot beoordelingen en waarderingen op uw website tonen. Ze zijn eenvoudig te implementeren en iedere TrustBox komt met een specifieke set mogelijkheden en configuratie opties.

Ga voor verdere details naar onze TrustBox Bibliotheek om alle beschikbare TrustBox widgets te bekijken of lees onze hulp artikelen om te zien hoe u van start kunt gaan.

Magento App

De Magento App voorziet u van de juiste manier om uw klanten uit te nodigen om een verkopersbeoordeling, of om zowel een product- als een verkopersbeoordeling op Trustpilot achter te laten. Deze eenvoudige oplossing staat ons toe om alle nodige gegevens van uw Magento webshop te krijgen om een beoordeling uitnodiging naar uw klanten te triggeren. Lees meer over de Magento App in het artikel Handleiding: Magento Applicatie

WooCommerce App

De WooCommerce App is een andere uitnodiging app, die Trustpilot toestaat om de benodigde data direct vanuit uw WooCommerce webshop te halen en deze gegevens door te sturen naar onze uitnodigingsservice, zodat u de uitnodigingen automatiseert voor verkopersbeoordelingen, of voor zowel product- als verkopersbeoordelingen. Lees voor meer informatie en de stap-voor-stap instructies voor het instellen van de WooCommerce App het volgende artikel: WooCommerce Applicatie

Shopify App

De Shopify App is een uitnodiging app die Trustpilot verbindt met uw Shopify webshop, zodat u automatisch uw verkopersbeoordelingen en/of productbeoordelingen kunt verzamelen. Lees voor meer informatie over hoe u deze app kunt instellen, het artikel Shopify Applicatie

BigCommerce App

Met de BigCommerce App opzet krijgt Trustpilot toegang tot alle benodigde data direct vanaf uw webshop, deze data wordt naar onze uitnodigingsservice doorgestuurd. Lees voor meer informatie over hoe u deze app kunt instellen, het artikel BigCommerce Applicatie

Zapier App

Trustpilot's Zapier App is een webapplicatie die Trustpilot verbindt met andere web apps (zoals Salesforce, MailChimp, Zendesk, BigCommerce, etc.) om hulp te bieden bij het automatiseren van beoordeling uitnodigingen. Lees meer over de Zapier Applicatie in het artikel: Trustpilot's Zapier Applicatie en lees de Zapier Veelgestelde Vragen om te zien hoe u ermee kunt beginnen.

Zendesk App

Integreer Zendesk met Trustpilot om de ervaring met uw klantenservice te stroomlijnen en uw klantbeoordelingen te beheren. Het staat u toe om al uw beoordelingen vanuit één locatie te beheren, dit betekent dat uw bedrijf kan communiceren met uw verkopersbeoordelingen zonder in te hoeven loggen op uw Trustpilot account of zelfs de workflow te wijzigen. Lees voor meer informatie de Trustpilot-Zendesk Integratie Veelgestelde Vragen.

Hootsuite App

De Hootsuite App maakt het eenvoudig voor u om uw sociale mediastrategie te verbeteren met behulp van oprechte feedback van klanten. Volg, reageer en deel uw beoordelingen via uw sociale netwerken met één simpele klik. Lees het artikel Handleiding: Trustpilot beoordelingen app voor Hootsuite voor meer informatie.

API Integraties

Trustpilot's REST API staat u als bedrijfspartner of klant toe om uw eigen afgestemde integratie tussen Trustpilot en uw huidige systemen te bouwen, bijvoorbeeld CRM, website of andere functies. Onze API's geven u toegang tot alle inhoud die beschikbaar is op onze consumenten site, trustpilot.com. Het biedt u de mogelijkheid om de beoordeling verzameling te automatiseren, een aangepaste widget the creëren of Trustpilot te integreren in uw eigen systemen.

Lees meer over hoe u kunt starten met de Trustpilot API en bekijk onze developer documentatie op developers.trustpilot.com.