How to Guide: Verzamel Productbeoordelingen met het gebruik van WooCommerce

Met de WooCommerce App kunt u klanten uitnodigen om Productbeoordelingen op Trustpilot te plaatsen.

Tijdens het opzetten van de WooCommerce applicatie, is het mogelijk deze functie te activeren door Ja te selecteren om een Productbeoordeling uitnodiging toe te voegen.

Deze uitnodiging zal een link bevatten dat het mogelijk maakt voor klanten om zowel een verkoop als productbeoordeling te plaatsen.

U kunt kiezen om de uitnodigingen direct te versturen, of u kiest voor enige vertraging tussen de ontvangst van een bestelling en het moment dat de klant een uitnodiging voor een beoordeling krijgt.

Bekijk het WooCommerce Applicatie document voor de complete WooCommerce instellingen.