Hoe kunt u productbeoordelingen verzamelen door het gebruik van Magento, WooCommerce, BigCommerce en Shopify

Met Trustpilots Magento, WooCommerce, Shopify en BigCommerce applicaties, kunt u een e-mail verzenden naar elke klant met een uitnodiging om een verkopersbeoordeling en een productbeoordeling te schrijven.

U kunt deze functie activeren bij het instellen van uw app door Yes te selecteren onder Product Invitations.

Uw uitnodigingen zullen een link bevatten waar klanten op kunnen klikken om één verkopersbeoordeling en één productbeoordeling achter te laten.

U kunt kiezen om de uitnodigingen onmiddelijk of met een vertraagperiode te versturen, vanaf het moment dat u een bestelling ontvangt tot het verzenden van een uitnodiging.

Bekijk deze handleidingen voor verdere details over deze app: