Uw domein URL instellen op Trustpilot Volgen

Trustpilot is actief in vele landen, daarom maken we gebruik van aparte websites voor verschillende talen. Bijvoorbeeld, onze Engelse (Vernigd Koninkrijk) website is uk.trustpilot.com, onze Belgisch/Franse website is fr-be.trustpilot.com en onze Engelse (Verenigde Staten) website is  www.trustpilot.com.

U heeft de volgende openbare Trustpilot pagina’s:

• Uw bedrijfs profielpagina:  https://[trustpilot-website]/review/[your-website]
  • Een pagina voor elke verkopersbeoordeling die u heeft:  https://[trustpilot-website]/review/[your-website]/[review-id]
  • Uw pagina voor het schrijven van nieuwe verkopersbeoordelingen: https://[trustpilot-website]/evaluate/[your-website]

Als voorbeeld, een VS-gebaseerde website met het domein www.mycompany.com zal deze Trustpilot pagina’s hebben:

• https://www.trustpilot.com/review/www.mycompany.com
  • https://www.trustpilot.com/review/www.mycompany.com/[review-id]
  • https://www.trustpilot.com/evaluate/www.mycompany.com

De URLs van uw Trustpilot pagina’s moeten aan het domein van de landingspagina van  uw website zijn gekoppeld, zodat gebruikers en zoekmachines weten wie u bent. Met de correcte informatie kunnen zoekmachines nauwkeuriger uw Trustpilot pagina’s ranken en uw verkopersbeoordelingen linken aan uw website. Lees hier meer: Google Seller Ratings, Bing Merchant Ratings.

Als het domein van de landingspagina van uw website bijvoorbeeld www.mycompany.com is, moeten uw Trustpilot pagina’s www.mycompany.com bevatten om alles juist te laten werken.

Wanneer uw Trustpilot pagina’s niet op deze manier zijn ingesteld, neem dan contact op met  ons Support Team voor assistentie.

Permanente Doorverwijzingen

Een voorbeeld om permanente doorverwijzing uit te leggen:

Stel dat u de website URL http://www.company.com heeft en uw wilt graag dat de twee URLs http://company.com en http://www.oldcompany.com, verwijzen naar dezelfde website.

In dat geval zou u http://company.com en http://www.oldcompany.com moeten instellen als permanent doorverwijzingen naar http://www.company.com.  In tech-taal worden permanente doorverwijzingen 301’s genoemd.

Soms stellen bedrijven hun URLs in als onafhankelijke kopieën van dezelfde website. Dit resulteert helaas in drie onafhankelijke websites die, volgens het bovenstaande voorbeeld, in de volgens URL’s resulteren:

• http://www.company.com
  • http://company.com
  • http://www.oldcompany.com

Uw gebruikers zullen het misschien niet zien, maar de zoekmachines zien drie onafhankelijke websites en zullen elke website individueel ranken - een resultaat dat uw bedrijf waarschijnlijk niet wil.

Op Trustpilot kan het aanmaken van onafhankelijke kopieën ook resulteren in drie Trustpilot domeinen. Dit zal uw verkopersbeoordelingen over deze drie domeinen, dit kan negatieve gevolgen hebben voor uw zoekmachine notering.

Wanneer u uw domeinen op deze manier heeft ingesteld, adviseren we u om de onafhankelijke domeinen te laten doorverwijzen naar één website en breng direct ons Support Team op  de hoogte van deze wijziging. Het Support Team zal u helpen uw Trustpilot pagina’s aan te passen en, indien nodig, u helpen de verkopersbeoordelingen van uw pagina’s samen te voegen naar één website.