De beoordeling pagina

De Beoordelingen pagina staat u toe om beoordelingen te beheren, om met uw beoordelaars betrokken te raken, uw beoordelingen op social media te delen, plus vele anderen opties.

Identificeer de beoordeling en de beoordelaar

Bron van de beoordeling: Er zijn verschillende bronnen waaruit een beoordeling geschreven kan worden. Bronnen vallen onder de volgende categorieën:

• Automatische uitnodiging: Wanneer beoordelaars automatisch via de integratie uitgenodigd zijn die u heeft opgezet tussen uw e-commerce systeem en Trustpilot. Dit is de aanbevolen (en meest efficiënte manier) om beoordelingen met Trustpilot te verzamelen.
  • Handmatige uitnodiging: Wanneer u nieuw bent bij Trustpilot, en u nodigt al uw bestaande klanten uit om een beoordeling te schrijven door handmatig een bestand te uploaden met de bijbehorende gegevens.
  • Organisch: Wanneer consumenten een beoordeling op eigen initiatief over uw bedrijf schrijven zonder gebruik te maken van een uitnodiging.
  • Gegenereerde Link: Wanneer u uw eigen beoordelingslinks genereert en deze eventueel in uw eigen e-mailcommunicatie verstuurt naar uw klanten.
  • Basic Uitnodiging: Wanneer u uw klanten uitnodigt om een algemene link te gebruiken naar het evaluatieformulier van uw bedrijf op Trustpilot.
  • Embedded beoordelingsformulier: Wanneer consumenten een beoordeling schrijven door het beoordelingsformulier op uw website te gebruiken.

Profiel van de beoordelaar: Door op de naam van de beoordelaars te klikken, kunt u hun informatie zien (bijv. land, taal, foto, etc.). Wanneer de beoordeling echter organisch is, zal hun e-mailadres niet getoond worden.

Referentienummer: Het referentienummer zal u helpen uw klanten en hun transacties te identificeren. Ons systeem voegt het referentienummer automatisch toe wanneer het samen met de uitnodiging geleverd wordt. In het geval van een organische beoordeling, kan het referentienummer blanco zijn wanneer u beoordelaars niet om een referentienummer heeft gevraagd in het evaluatieformulier. Voor meer informatie over het verzoek om beoordelaars een referentienummer in te laten voeren, lees dan dit artikel.

Beoordelingen beheren

Delen: U heeft de mogelijkheid om uw beoordelingen op Facebook, Twitter, Google+ en LinkedIn te delen. Klik op de social media iconen en volg de instructies op het scherm.

Beantwoorden: U kunt reageren op uw klantbeoordelingen vanuit de Beoordelingen pagina in uw Business Account. Klik eenvoudig op de Antwoord knop onder de beoordeling, schrijf uw reactie en klik dan op Publiceer. De beoordelaar zal vervolgens per e-mail genotificeerd worden en uw reactie zal publiekelijk zichtbaar zijn. Lees voor meer informatie dit artikel: Hoe kan ik het beste beoordelingen beantwoorden?

Rapporteren: Wanneer u gelooft dat een beoordeling onze Gebruikersrichtlijnen schendt, heeft u de optie om de beoordeling van de Beoordelingen pagina in uw Business Account te rapporteren. Klik op de Rapporteer knop en kies de relevante rapporteer optie. Lees voor meer infomatie over het rapporteren van een beoordeling dit artikel:  Hoe kunt u beoordelingen rapporteren vanuit uw Business Account.

Tagging: Beoordelingen kunnen getagd worden om toegevoegd te worden aan een TrustBox of andere applicaties. Klik simpelweg op de knop Tag toevoegen. Er zal een tekstbox verschijnen, waar u de tagnaam moet invoeren. Lees voor meer informatie dit artikel Taggen en het vooraf taggen van verkopersbeoordelingen

Filter beoordelingen: Ukunt uw beoordelingen filteren op sterwaardering, op datum, of ze gerapporteerd zijn, of u gereageerd heeft en ook op hun bron en tag (slechts één tag tegelijk). Dankzij de zoekbalk kunt u beoordelingen op gebruikersnaam, referentienummer of e-mail filteren.

Beoordelingen exporteren: Wanneer u uw beoordelingen wilt exporteren naar een CSV bestand, klikt u bovenaan de pagina op het Exporteer beoordeling tabblad, en u zult doorgestuurd worden naar de Exporteer uw beoordelingen pagina. Selecteer het datumbereik en klik op Genereer .csv bestand. U zult dan een e-mail ontvangen met een link naar uw CSV bestand met de gegevens van uw beoordelingen. Wanneer u op de pagina blijft terwijl het bestand gegenereerd wordt, zal het automatisch gedownload worden zodra het klaar is.

Let op: U moet wellicht uw pakket upgraden om toegang te krijgen tot een paar functies.