De beoordeling pagina Volgen

De beoordelingen pagina in uw Business account geeft u een gedetailleerd inzicht van de beoordelingen die uw klanten hebben geschreven. Een van de mogelijkheden is dat u uw beoordelingen kunt beheren, kom in contact met uw klanten en u kunt uw beoordelingen delen op social media.

Identificeer de beoordeling en de beoordelaar

De bron van de beoordeling: Er zijn vier verschillende bronnen waaruit een beoordeling geschreven kan worden: Drie van deze bronnen zijn via de Uitnodiging opties van Trustpilot: Kickstart, de Automatische Feedback Service en de Unieke link. De vierde bron is de organische, dit is wanneer een persoon spontaan een beoordeling schrijft over uw bedrijf.

Profiel van de beoordelaar: Door op de naam van de persoon die de beoordeling schreef te klikken, kunt u meer informatie bekijken. (Zoals land, taal, foto, enz). Echter, wanneer de beoordeling organisch is dan zal de e-mail niet getoond worden en zal de naam alleen bij de persoon die de beoordeling schreef te zien zijn.

Referentienummer: Het referentienummer zal u helpen uw klanten en hun transacties te identificeren. Ons systeem detecteert automatisch het referentienummer wanneer u een van onze uitnodiging opties gebruikt. In het geval van een organische beoordeling zal het referentienummer leeg zijn indien u gekozen heeft om geen referentienummer te verzoeken. Verdere informatie over het verzoeken van een referentienummer lees dan dit artikel: Verzoek dat mensen die een beoordeling schrijven een referentienummer toevoegen.

Beoordelingen beheren

Delen: U heeft de mogelijkheid om uw beoordelingen te delen op Facebook, Twitter, Google+ en LinkedIn Klik op de deel button en volg de instructies op het scherm.

Antwoord op: U kunt op de beoordelingen van uw klanten reageren vanaf de Beoordelingen pagina in uw Business Account. Klik gewoon op de antwoord op button onder de beoordeling, schrijf u antwoord, en klik op Save. De persoon die een beoordeling schrijft zal dan via e-mail een bevestiging van uw antwoord ontvangen. Verdere informatie vindt u hier: Hoe kan ik het beste beoordelingen beantwoorden?

Rapporteren: Wanneer u vindt dat een beoordeling tegen onze richtlijnen, in gaat, dan heeft u de mogelijkheid om een beoordeling aan te geven in de beoordeling pagina in uw Business Account. Klik op de rapporteer button en kies de relevante rapporteer optie. Voor verdere informatie over het rapporteren van een beoordeling, kunt u hier terecht: Hoe kunt u beoordelingen rapporteren vanuit uw Business Account?

Tagging: Beoordelingen kunnen worden getagd om toegevoegd te worden aan een Trustbox of een andere applicatie. Klik op het blauwe Tag Toevoegen icoontje. Een tekst box zal verschijnen waar u de naam van de tag kunt ingeven. Voor meer informatie, lees dan Taggen en het vooraf taggen van verkopersbeoordelingen

Filter beoordelingen: Beoordelingen kunt u filteren aan de hand van het aantal sterren, de datum, of ze al een keer eerder gerapporteerd zijn, of u geantwoord heeft en ook door middel van hun bron en tag. (slechts één tag per keer). Het zoekveld laat u zoeken op gebruikersnaam, referentienummer of e-mail.

Exporteer beoordelingen: Exporteer beoordelingen: Wanneer u uw beoordelingen wenst te exporteren naar een .csv bestand, klik dan op de exporteer button, en u zal doorverwezen worden naar de Exporteer uw beoordelingen pagina. Selecteer de gewenste data en klik op Genereer .csv bestand. U zult vervolgens een e-mail ontvangen met een link naar uw .csv bestand met de data van uw beoordelingen.

Let op: U dient mogelijk uw pakket te upgraden om gebruik te kunnen maken van deze functie