Bedrijfsreviews-pagina

Deze functie maakt deel uit van de add-on Enhance.

Krijg toegang

Je kunt al je bedrijfsreviews vanaf één plek beheren, filteren en exporteren via de pagina Bedrijfsreviews in je Trustpilot Business-account.

Bedrijfsreviews die openbaar op je bedrijfsprofiel zijn geplaatst, zijn ook te zien op je Bedrijfsreviews-pagina. Beheer de pagina vanaf je Trustpilot Business-account via Reviews > Bedrijfsreviews.

Opmerking: als je bedrijf nog geen bedrijfsreviews heeft ontvangen, toont deze pagina hoe je klanten kunt uitnodigen om ze te plaatsen. Ook staan er voorbeelden van hoe deze reviews eruitzien.

Bedrijfsreviews filteren

Al je bedrijfsreviews worden op je Bedrijfsreviews-pagina in chronologische volgorde weergegeven. Gebruik een filter om ze gemakkelijk te sorteren of vinden.

1. Ga in je Trustpilot Business-account naar Reviews > Bedrijfsreviews.

1. Zoek onder Inbox naar een specifieke review in de zoekbalk of selecteer een filter: Sterrenscore, Reageer, Datum, Locatie, Rapporteer, Vind reviewer, Tags of Bron.

1. Kies een filter en klik op Toepassen in het dropdown-menu.
Opmerking: meerdere filters kunnen tegelijkertijd worden toegepast.
  1. Om een filter weer te wissen, selecteer je het en klik je op Wissen in het dropdown-menu. Klik op Alles wissen om alle toegepaste filters te wissen.

Bedrijfsreviews exporteren

Exporteer reviews vanaf je Bedrijfsreviews-pagina als CSV-bestand. Zo kun je ze makkelijk openen buiten je Trustpilot Business-account.

Opmerking: je kunt alle reviews in één keer exporteren, of met toegepaste filters.
  1. Ga in je Trustpilot Business-account naar Reviews > Bedrijfsreviews. Klik rechtsboven op Exporteren.
  2. Selecteer de Periode ('date range') in het dialoogvenster. Pas een periode aan via Aangepast > Datum, selecteer een periode naar wens, en klik op Toepassen.
  3. Klik nu op .csv downloaden.

Informatie over een reviewer vinden

Wil je meer informatie over een reviewer? Vind hun locatie en reviews door op de gebruikersnaam te klikken bij de review op de Bedrijfsreviews-pagina. Ook kun je hun e-mailadres zien als je ze uitnodigt om een review te schrijven. Voor rechtstreeks contact met de reviewer en om meer specifieke informatie te vragen, gebruik je in plaats daarvan onze Vind reviewer-tool.

Een referentienummer vinden

Een referentienummer identificeert klanten en hun transactie met je bedrijf. Als je de reviewer hebt gevraagd deze te verstrekken, vind je deze in hun review op je Bedrijfsreviews-pagina.

Een reviewbron of -label vinden

Een reviewbron en -label geven aan waar een review vandaan komt en hoe deze is verzameld. Het reviewlabel wordt, met de review, openbaar weergegeven op je bedrijfsprofiel. Reviewbronnen zijn alleen voor het bedrijf te vinden in de review op de Bedrijfsreviews-pagina.

Meer functies op je Bedrijfsreviews-pagina

Reageren op reviews

Reviews delen

Reviews taggen

Reviews rapporteren

Een overzicht van al je rapportage-activiteiten