Ik heb twee profielen op Trustpilot. Kan ik deze samenvoegen?

Om de integriteit van ons platform te waarborgen, en in overeenstemming met onze algemene voorwaarden, staan wij slechts één gebruikersprofiel per persoon toe. Indien u over meer dan één profiel beschikt, dan kunt u ons verzoeken om deze samen te voegen.

Waarom kan ik slechts één profiel hebben?

Vertrouwen en integriteit staan centraal binnen Trustpilot, en een essentieel onderdeel van deze kernwaarden, is dat consumenten de beoordelingen op de Trustpilot site kunnen vertrouwen.

Door ervoor te zorgen dat iedere gebruiker slechts over één profiel beschikt, minimaliseren wij de kans op misbruik van het platform, en houden we Trustpilot voor iedereen veilig en betrouwbaar.

Hoe voeg ik mijn profielen samen?

Als u twee of meer profielen samen wilt voegen, dient u contact op te nemen met ons Support Team.

Om uw verzoek uit te kunnen voeren, hebben zij de e-mailadressen nodig van alle profielen.

Indien u een bepaald e-mailadres prefereert om in het vervolg mee in te loggen, dan kunt u dat laten weten.

Wat gebeurt er wanneer de samenvoeging is voltooid?

Wanneer de samenvoeging voltooid is, zullen alle beoordelingen die u ooit heeft geschreven onder één profiel te vinden zijn, en beschikt u over één Trustpilot identiteit met één gebruikersnaam en wachtwoord.

Kan het samenvoegen ongedaan worden gemaakt?

Nee. Aangezien wij slechts één gebruikersprofiel per persoon toestaan, is het proces van samenvoegen permanent.

Zijn er alternatieven voor het samenvoegen van profielen?

Als u uw profielen niet wilt laten samenvoegen, dan is het alternatief om de profielen die u niet langer meer gebruikt, te verwijderen. U kunt hier lezen hoe u uw gebruikersprofiel kunt verwijderen.