Ik heb twee profielen op Trustpilot - kan ik ze samenvoegen? Volgen

Helaas hebben we niet de mogelijkheid om twee of meerdere profielen samen te voegen op Trustpilot. De enige oplossing is om één van hen te verwijderen. U kunt hier lezen hoe u uw gebruikersprofiel verwijdert.

En vergeet niet dat we u altijd kunnen helpen het e-mailadres te wijzigen wat verbonden is aan uw profiel. Dus wanneer u al uw favoriete beoordelingen onder een profiel heeft staan, maar uw e-mailadres is bij voorkeur verbonden aan een andere, dan adviseren we u de laatste te verwijderen. Neem hier contact op met ons Support Team om uw e-mailadres te wijzigen.