Neem een kijkje in ons Support Center voor meer informatie over Google Seller Ratings, Rich Snippets, TrustBoxen, productreviews en handleidingen voor het aanpassen van uw reviews en account instellingen.

Ik heb twee profielen op Trustpilot. Kan ik deze samenvoegen?

Om de integriteit van ons platform te waarborgen, en in overeenstemming met onze algemene voorwaarden, staan wij slechts één gebruikersprofiel per persoon toe. Indien je over meer dan één profiel beschikt, dan kun je ons verzoeken om deze samen te voegen.

Waarom kan ik slechts één profiel hebben?

Vertrouwen en integriteit staan centraal binnen Trustpilot, en een essentieel onderdeel van deze kernwaarden, is dat consumenten de reviews op de Trustpilot website kunnen vertrouwen.

Door ervoor te zorgen dat iedere gebruiker slechts over één profiel beschikt, minimaliseren wij de kans op misbruik van het platform, en houden we Trustpilot voor iedereen veilig en betrouwbaar.

Hoe voeg ik mijn profielen samen?

Als je twee of meer profielen samen wilt voegen, dien je contact op te nemen met ons supportteam. Zij hebben dan de e-mailadressen nodig van beide profielen. Indien je de voorkeur geeft aan een bepaald e-mailadres om in het vervolg mee in te loggen, dan kun je dat aangeven.

Wat gebeurt er wanneer de samenvoeging is voltooid?

Wanneer de samenvoeging voltooid is, zullen alle reviews die je ooit hebt geschreven onder één profiel te vinden zijn, en beschik je over één Trustpilot-identiteit met één gebruikersnaam en wachtwoord.

Kan het samenvoegen ongedaan gemaakt worden?

Nee. Aangezien wij slechts één gebruikersprofiel per persoon toestaan, is het proces van samenvoegen permanent.

Zijn er alternatieven voor het samenvoegen van profielen?

Als je je profielen niet wilt laten samenvoegen, dan is het alternatief om de profielen die je niet langer meer gebruikt, te verwijderen. Lees hier hoe je dat doet.