Neem een kijkje in ons Support Center voor meer informatie over Google Seller Ratings, Rich Snippets, TrustBoxen, productreviews en handleidingen voor het aanpassen van uw reviews en account instellingen.

Toon je favoriete reviews met een TrustBox-widget

Wil je je favoriete reviews delen met je bezoekers? Ontdek hoe je de juiste TrustBox kunt vinden, hoe je je favoriete reviews kunt selecteren en hoe je de widget op je website kunt implementeren.

(Opmerking: je kunt andere TrustBoxen gebruiken voor het tonen van je nieuwste reviews, je getagde reviews en je reviews op basis van hun sterrenscore).

Je favoriete reviews selecteren

1. Selecteer een TrustBox-widget in de TrustBox Bibliotheek.
  2. Selecteer Je favoriete reviews in de configuratiesectie.
  3. Klik op Selecteer favorieten. Vervolgens verschijnt er een pop-up venster met daarin je ontvangen bedrijfsreviews. Selecteer de reviews die je in je TrustBox wilt weergeven en klik op Ik ben klaar in de rechter bovenhoek.
  4. Om de widget te implementeren, klik op Ontvang code. De TrustBox-code snippet zal nu de juiste gegevens bevatten om de geselecteerde reviews weer te kunnen geven. Klik op Deel instructies om de code naar jezelf of naar je developer te sturen.
  5. Voeg nu de code snippet in de HTML-broncode. Dit is dezelfde handeling als wanneer je andere TrustBoxen implementeert.

Let op:

• Het is niet mogelijk om voor meerdere TrustBoxen andere favoriete reviews te selecteren. Je kunt je selectie van favoriete reviews echter wel voor meerdere Trustboxen toepassen.
  • Je favoriete reviews zijn gesorteerd op datum.