Selecteer beoordelingen voor TrustBoxen

De Selecteer Beoordelingen eigenschap stelt u in staat om uw favoriete beoordelingen weer te geven.

Stappen voor “het selecteren van een TrustBox”:

1. Kies een TrustBox uit de TrustBox Bibliotheek.
  2. In de configuratie sectie, selecteer Geef alleen uw favoriete beoordelingen weer.
  3. Na het klikken op selecteer favorieten zult u een pop-up scherm te zien krijgen, waar u individuele beoordelingen kunt selecteren om die te laten weergeven in de TrustBox. Wanneer u klaar bent met selecteren, klik op Ik ben klaar in de rechterbovenhoek.
  4. Klik op Ontvang Code - het code gedeelte van de TrustBox zal nu de geschikte data attributen (data-tags="SelectReview", data-groups="TrustBox") bevatten om de geselecteerde beoordelingen weer te geven. Klik op de knop Stuur de code via e-mail wanneer u of uw software ontwikkelaar de code via e-mail wilt ontvangen.
  5. Tot slot, voeg het code gedeelte toe in de HTML broncode - dit is dezelfde procedure voor de implementatie van een TrustBox zonder geselecteerde beoordelingen.

Belangrijke Informatie:

• Het is niet mogelijk om verschillende favorieten te selecteren voor verschillende TrustBoxen.
  • U kunt de ene TrustBox instellen om uw favoriete beoordelingen te laten weergeven en een andere om uw meest laatste beoordelingen te laten zien.
  • Uw favoriete beoordelingen worden gesorteerd op datum.
  • Wanneer u eenmaal uw favoriete beoordelingen heeft geselecteerd, is het niet nodig om de TrustBox code te regenereren/herimplementeren.

Let op dat dit een nieuwe functie is en dat het los staat van de huidige “Bewaar in TrustBox 2.0” functie op de eerdere beoordelingspagina.

• Selecteer voor TrustBox = wordt toegepast op alle TrustBoxen in de TrustBox Bilbliotheek
  • bewaar in TrustBox 2.0 = wordt alleen toegepast op TrustBox 2.0 en JSON feed